Știi toate platitudinile cu “sezonul sărbătorilor”, “bucurie”, “cadouri” și “magie”? Dacă ești sătul și tu de toate lucrurile care s-au spus și se vor mai spune în fiecare lună decembrie, Crăciunul nu este sărbătoarea ta preferată. Fiindcă orice s-ar spune despre Crăciun, e greu să-l sărbătorești minimalist, cu mult suflet. De-asta este important să aflăm care sunt acele evenimente care ne pot transforma din Grinch în Olaf, așa cum este Concertul de Crăciun susținut de Viorica Pintilie.

Când, unde, cum?

Acest eveniment a ajuns deja la cea de-a treia ediție și este un prilej de sărbătoare și reîntâlnire cu publicul iubitor de jazz. Veronica Pintile își susține faimosul Concert de Crăciun pe 9 decembrie 2019, ora 19:30, la Teatrul Excelsior. Asta înseamnă că tu, chiar și în rol de Grinch, vei savura muzica pe îndelete, într-un spațiu tihnit, care te va aduce acasă măcar cu gândul. Concertul va conține standarde de jazz, îndrăgitele melodii americane „It’s beginning to look a lot like Christmas”, „Santa Claus is coming to town”, „Santa baby”, dar și colindele românești „Colo sus pe lângă lună” sau „Creștini, Crăciunul a sosit”.

Citește și: Mies van der Rohe…

Ce spune Viorica Pintilie

„Mă bucur enorm că acest concert de Crăciun ajunge la a treia ediție și că am creat deja tradiția întâlnirii cu publicul meu în luna decembrie, înainte de această sărbătoare importantă. Crăciunul este întotdeauna un prilej de răgaz sufletesc și de petrecere a timpului cu familia noastră și cu prietenii. Și pentru că s-a format o mică familie a concertelor de jazz pe care le-am susținut de-a lungul anilor, este firesc să mă întâlnesc și cu ascultătorii mei în preajma Crăciunului. Promit că va fi o seară memorabilă!”, a spus Viorica Pintilie.

Cu Viorica am stat de vorbă pe larg și într-un interviu pe care l-am realizat pentru revista Șapte Seri, interviu din care poți afla și tu cât de important e să sărbătorești cu și prin muzică. Mai ales dacă vorbim despre un Concert de Crăciun.

BILETE pe eventbook.ro

Parteneri media: Șapte Seri, CARIERE, Radio România Cultural, metropotam.ro, flawless.ro, unsitedemuzica.ro, best-event.ro, MUNTEANU.

Citește și: Make-up, frumusețe…

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *