Căutarea permanentă a frumuseții are mai degrabă de a face cu filosofie, o să-mi spuneți. Iar eu voi răspunde că nu se poate filosofie fără gin. Nici eveniment dedicat frumuseții fără make-up artiști nu se poate, însă uite că realitatea ne dă peste nas obraznic, uneori. Ne trezim brusc într-un București care pune mare accent pe tot ce înseamnă beauty, fără să țină cont însă de dorințele make-up artiștilor de top și fără să încerce să creeze o comunitate a lor.

Cam asta mi-a povestit prietena mea, Laura Perian, de la LP Makeup, atunci când mi-a prezentat ideea CAMP sau Cocktail and Make-up Party. Laura este un make-up artist de top și o super woman cu puteri fenomenale de convingere, așa că m-am grăbit să mă alături efortului de susținere a evenimentului. Pentru frumusețe și filosofie. Pentru make-up artiști orfani și branduri care vor să-i contacteze. Și pentru gin.

CAMP Glitter Edition

CAMP Glitter Edition a fost primul eveniment dintr-o serie de petreceri și întâlniri creative dedicate make-up artiștilor din București și din țară. Obiectivul acestor evenimente este să creeze o comunitate unită de make-up artiști, ca ei să-și împărtășească ușor ideile și experiența în domeniu, să colaboreze și să se ajute reciproc la capitolul dezvoltare personală și profesională, să creeze relații de durată cu alți colegi, dar și cu brandurile de renume din industria de frumusețe și îngrijire.

Am creat și abordăm teme menite să aducă plus valoare, să stimuleze creativitatea și productivitatea make-up artiștilor. Toate sunt super fun, pentru că știm bine că distracția este ingredientul principal în orice activitate de creație. Alături de un cocktail. Cu sau fără gin.

Citește și: Tipare de frumusețe

Unlock your creativity

Tema CAMP Glitter Edition a fost “Unlock your creativity” și am avut-o alături și pe Andreea Baudici, Life Coach & Trainer, care ne-a arătat cum să ne depășim blocajele de creativitate. Alături ne-au fost și branduri de renume, care vor să afle mai multe despre cum se creează frumusețea adevărată: Complete Beauty, Salerm, Lendan, Cellulem Block Unirii, Paese, Gerovital, Bioderma, Marionnaud, 7th Heaven, Clineo, Cremeria, Nedelya, Amway, Borderline Photography, SOTO.

Beauty & Make-up

3 Replies to “Make-up, frumusețe, glitter și gin. Pe scurt, CAMP”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *