Cea mai festivă perioadă din an se apropie cu pași repezi. E timpul să ne gândim la cadourile potrivite pentru cei dragi, să alegem cele mai interesante idei de styling, să confirmăm prezența la cele mai interesante petreceri de sezon și să alocăm, în sfârșit, timp din belșug pentru familie și prieteni.

Iarna e sezonul în care glitterul e cel mai iubit element al unui outfit reușit, e timpul coafurilor speciale, al ținutelor șic și al selfie-urilor de grup, care sunt musai să iasă cât mai bine. Descoperă două idei styling propuse de Maria Nila, pe care să le abordezi la party-urile de Crăciun și de Revelion, simplu de realizat chiar la tine acasă și potrivite oricărui stil de ținută.

Idei de styling – codițe împletite în relief

Piaptănă părul bine și pune în palmă 2 picături din uleiul de argan nutritiv Maria Nila. Freacă palmele între ele câteva secunde pentru a distribui în mod egal uleiul. Trece-ți degetele prinpăr, insistând pe jumătatea inferioară a părului (și pentru a evita să-l încarci la rădăcini). Uleiul va avea rolul să hidrateze și să catifeleze șuvițele de par și astfel vei putea lucra mai bine cu ele. Împarte apoi părul în trei secțiuni și ocupă-te de ele pe rând. Începe cu prima secțiune și împarte-o în alte trei părți. Începe să impletesti astfel: trece șuviță din stânga pe sub cea din mijloc, apoi pe cea din dreapta. Continuă, dar de fiecare dată mai iei în plus câte o șuviță din părul rămas liber în secțiunea respectivă. La final, fixează cu un elastic transparent. Repetă cu fiecare secțiune de păr.

Sfat: Nu te îngrijora dacă nu îți iese din prima! Exersează poate cu câteva zile înainte și sigur vei reuși.

idei de styling craciun si revelion 2020 de la maria nila
Idei de styling Crăciun și Revelion 2020 de la Maria Nila

Coroniță împletită din păr

Sectioneaza părul de-a lungul creștetului, de la o ureche la altă. Piaptănă-l pe tot într-o laterală și pulverizează spray delicat de coafare Maria Nila, pentru a-i conferi textura, strălucire și pentru a-l ajută să nu se mai electrizeze. Începe să-l impletești în stil obișnuit, dar nu prea strâns, pentru a-i da libertate ulterior. La final, fixează coada cu un elastic transparent. Trece coada astfel creată peste creștet, fixeaz-o în cealaltă parte cu câteva agrafe – alege-le aurii și mai groase, tocmai pentru a nu te teme că se vor vedea inestetic și pentru a da un aer glam coafurii. Trage apoi ușor de împletituri, pentru a crea cozii iluzia de volum și de a-i da forma de bentiță. Părul lăsat liber poate fi stilizat cu ondulatorul și fixat cu ajutorul Styling spray-ului de coafare Maria Nila.

idei de styling craciun si revelion 2020 maria nila
Idei de styling Crăciun și Revelion 2020 – Maria Nila

Despre Maria Nila

Maria Nila oferă o gama largă de produse de îngrijire a părului și protecție a culorii acestuia destinate hairstylistilor din întreagă lume. Produsele Maria Nila sunt 100% vegane, produse în Suedia, sunt netestate pe animale, nu conțin sulf sau parabeni, garantând cea mai înaltă calitate atât a ingredientelor cât și a ambalajelor.

Produsele Maria Nila sunt certificare de Leaping Bunny, Peta și Vegan Society. De asemenea, toate ambalajele de la Maria Nila sunt compensate climatic prin Plan Vivo. Prin furnizarea de produse profesionale de înaltă calitate, Maria Nila face un pas înspre spre o lume mai durabilă și mai prietenoasă.

Vezi și: Make-up, frumusețe, glitter și gin. Pe scurt, CAMP

Beauty & Make-up

2 Replies to “Idei de styling pentru Crăciun și Revelion 2020”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *