Rar scriu despre evenimente, cu atât mai puțin despre cele din zona bio. Într-un București la fel de divers precum oamenii care-l populează, e tare greu să mai vezi ceva nou sau altfel. Ioanei Radu trebuie să-i mulțumesc pentru invitația la Bio & Family Event by dm Drogerie Markt România, care m-a surprins atât prin realizarea impecabilă și surprizele plăcute, cât și prin căldura și atenția celor din echipa dm. Puține sunt evenimentele la care m-am simțit ca acasă și exact așa a fost acesta.

Produse bio sau produse normale?

În fața conceptului Bio & Family Event m-am simțit inițial un pic stingheră, fiindcă doar ocazional consum produse bio, iar familia mi-e adesea mai departe decât lista de e-mailuri. Nu spun că e bine, nici că n-am de gând să fac schimbări la acest capitol. Însă trebuie să recunosc că sunt mai atentă la ce consum mental decât la ce produse folosesc zi de zi. Atunci când am posibilitatea și timpul de a selecta cu grijă, în tihnă, aleg bio pentru că-mi pare mai sănătos, mai sigur și mai prietenos cu mediul. Însă asta nu se întâmplă chiar zi de zi.

Atmosfera caldă și prietenoasă m-a ajutat însă să mă integrez imediat. A ajutat și partenera mea de conversație, Ioana Radu, căci am avut vreme să discutăm cu reprezentanții fiecărui brand în parte, să aflăm mai multe despre produse și să înțelegem ce ni se potrivește și de ce. Dacă până la Bio & Family Event aveam o listă de aproximativ 10 produse de îngrijire pe care le cumpăram mai mereu din dm, acum lista mea s-a mărit considerabil și include câteva produse care m-au surprins pozitiv în cadrul acestui eveniment.

De ce e important să testăm

Am primit și am testat o serie de produse excepționale, printre care se numără și gel de duș cu trandafir și bergamotă de la Alverde, mini-roll on antistres de la Purarom, produse de curățare Denkmit (înălbitor, detergent lichid, apă pentru fierul de călcat și șervețele captare culoare și murdărie), produse de igienă intimă de la Intima+ și Organyc, antiperspirant natural Biobaza, produse de îngrijire facială Naobay Detox (cremă, mască de față și spray tonifiant), un set format dintr-un balsam calmant multifuncțional Dr. PawPaw și un balsam colorant de la aceeași firmă (pe care eram deja tentată să le cumpăr), pastă de dinți Blend-a-med 3D Whitening Therapy Sensitive (iar cei mici erau îmbiați cu variantele pentru copii), tratament de păr de la Pantene PRO-V, detergent Seventh Generation, șervețele umede Bambo Nature și șampon și balsam cu extracte organice de migdale și coacăze negre Naturaverde Bio, perfecte chiar și pentru părul meu fin și deteriorat.

Bio & Family Event a fost un eveniment care i-a răsfățat și pe cei mici cu diferite cadouri, printre care se numără și gustările Hipp Hippis Fruct&Cereale, șampon și gel de duș pentru copii de la șampon Sansin. Am primit și eu variantele pentru fetițe de la Sansin și pot să recunosc că mi-a adus zâmbetul pe buze și m-a făcut să mă simt copil vreme de… o baie cu spumă.

Cam atât despre un eveniment altfel, care m-a ajutat să-mi dau seama că avem nevoie de timp și de liniște pentru a alege cele mai potrivite produse de îngrijire.

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *