Printre surprizele propuse de Huawei în acest final de an se numără și noul smartphone Nova 5T, un device cu un design superb, o cameră suprinzătoare și o baterie pe care te poți baza. După experiențele fericite ca posesor de Huawei P10 și Honor 10, în ultimii ani am urmărit îndeaproape lansările gigantului chinez. Lăsând la o parte flagship-urile, mi-a atras atenția Nova 5T, un device de luat în seamă pe segmentul său de preț și despre care am scris cu drag și în revista ȘapteSeri.

Huawei Nova 5T – cameră foto premium într-un design superb

Să începem cu camera, unul din punctele forte ale telefonului. Nova 5T vine cu cameră frontală ultra-clară de 32 MP. Asta înseamnă că noul tău dispozitiv va surprinde perfect chiar și cele mai fine detalii, transformându-te pe loc într-un fotograf on the go. Huawei a dus la extrem designul smartphone-urilor, cu un raport chiar şi mai mare între ecran şi corp pentru noul telefon Nova 5T. Ascunzând camera frontală sub ecran, ecranul îşi păstrează integritatea completă și transformă experienţa utilizatorului într-una extraordinară. Asta pentru că modelul nu se limitează doar la a transforma experiențele de peste zi în instantanee perfecte pentru social media, ci și invers: aduce experiența online mai aproape de utilizator.

Pe spate, Huawei a echipat telefonul cu setup format din 4 camere AI, care asigură fotografii de înaltă definiție, cu unghi ultra-larg, obiectiv macro și profunzime de câmp. Huawei Nova 5T reușește să surprindă imagini bogate și clare în orice tip de scenariu, de la peisaje vaste, la prim-planuri. Asta nu înseamnă doar experiențe vizuale noi pe social media, ci și fotografii impresionante oriunde, inclusiv tipărite. Pentru că amintirile prețioase trebuie păstrate cu dragoste și atenție de-a lungul anilor.

Inteligență artificială la purtător

Telefonul combină segmentarea semantică AI (Artificial Intelligence) a imaginii cu tehnologia de optimizare a partițiilor, alături de un obiectiv HD de 48 MP, un obiectiv cu unghi larg de 16 MP, un obiectiv macro de 2 MP și un obiectiv bokeh de 2 MP. Aceste detalii sunt mai mult decât simple informații tehnice care ridică produsul într-o testare comparativă cu alte dispozitive similare de pe piață. Sunt garanții că Nova 5T poate prezenta clar detaliile din fiecare fotografie și poate echilibra expunerea în toate condițiile de iluminare.

Tehnologiile de fotografiere îmbunătățite cu AI, precum stabilizarea de imagine AI (AIS), blocarea expunerii automate (AEL) și blocarea focalizării automate (AFL), se îmbină pentru a garanta imagini clare și detaliate. Posesorii vor beneficia, de asemenea, de capabilități puternice de editare video automată, ceea ce înseamnă un plus considerabil în era platformelor YouTube și TikTok. Social media sau real life, orice posesor de smartphone se va bucura să descopere noi funcții smart, extrem de utile, dar și noi posibilități de a se exprima vizual în mediul online.

Performanță high-end și o baterie solidă? Un “best-buy” în segmentul său

Huawei Nova 5T înseamnă mai mult decât fotografie de înaltă calitate. Dispozitivul livrează performanță high-end chiar și în cele mai solicitante aplicații grafice și o baterie pe care te poți baza în fiecare zi.

Grație procesorului de top Kirin 980, te vei bucura de o putere crescută de procesare fără compromisuri, iar cei 6 GB RAM accelerează operaţiile şi facilitează rularea multiplelor aplicaţii simultan. În plus, cei 128 GB de stocare îţi oferă spaţiu suficient pentru toate melodiile, filmele şi aplicaţiile preferate. Totul într-un device cu adevărat superb, designul holografic de pe panoul de sticlă de pe spatele telefonului fiind impresionant.

Pasionații de gaming ocazional vor fi plăcuți surprinși de noua generație GPU Turbo, care îmbunătățește dramatic performanţele procesorului CPU şi GPU, pentru o experienţă revoluţionară în lumea jocurilor. Titluri populare precum PUBG Mobile sau Fortnite vor rula superb pe Nova 5T.

Cei cu un stil de viață activ și mereu în mișcare se vor bucura de bateria de 3.750 mAh ce dispune de un sistem HUAWEI SuperCharge de 22,5 W. Tradus în termeni de timp câștigat asta înseamnă că poți încărca telefonul de la 0% până la 50% în doar 30 de minute, în timp ce o încărcare completă durează puțin peste o oră. La o utilizare normală, Nova 5T oferă o autonomie de aproape doua zile, așa că poți lăsa acasă bateria externă de care nu te puteai despărți până acum.

Huawei Nova 5T a intrat rapid pe lista Flawless de recomandări, fiind un best-buy.

Foto: consumer.huawei.com/ro/

Vezi și: Project Debater. Sistemul IBM capabil de o “ceartă” cu un om

Boys & Toys

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *