Odată cu creșterea temperaturii, crește și cheful nostru de distracție, vacanță și călătorii. Fie că ne-au lipsit concertele, ieșirile în oraș cu prietenii sau pur și simplu vacanțele, vestea bună este că vine vara și scăpăm de o parte din restricții. De aceea ne putem gândi pe îndelete care sunt acele produse de beauty esențiale vara, ce ar trebui să cumpărăm în 2021 și ce vom lua cu noi în vacanță. Iată câteva idei:

Produse de machiaj create special pentru vară

Amway a lansat noua colecție Artistry Studio Los Angeles Edition, care propune produse de beauty esențiale pentru a te pune în cea mai frumoasă, mai proaspătă și mai strălucitoare lumină. California este orașul în care stilul de viață lejer întâlnește super glam-ul. Arta, creativitatea și pasiunea sunt nelimitate. De la plajă până pe bulevard, fii oricine dorești cu ajutorul celei mai noi ediții Artistry Studio™. Un look waterproof pentru ochi, parfumuri de vis și un glow proaspăt pentru buze și față.

Parfumuri exotice, esențiale vara

Nu putem vorbi despre vară fără să aducem în discuție acele arome senzuale, ideale pentru serile romantice. Victoria’s Secret a lansat recent Bomshell OUD, varianta exotică, de vară, a bestseller-ului Bombshell. Vorbim despre o apă de parfum persistentă și sofisticată, cu accente de șofran roz, bujor și note lemnoase. O găsești în magazinul Victoria’s Secret din Băneasa Shopping City și online pe victoriassecretbeauty.ro.

Citește și: 3 produse…

Îngrijire profesională a tenului acasă și în deplasare 

Combinând microcurentul cu pulsațiile T-sonice, dispozitivul BEAR de la FOREO ajută pielea să-și recapete fermitatea, aceasta devenind mai tânără și mai fină. Stimulii transmiși înmoaie pielea, în timp ce impulsurile T-Sonice eliberează tensiunea muscularăa feței și astfel se netezesc liniile fine și ridurile. Dispozitivul BEAR distribuie energie în piele prin două sfere metalice, care sunt modelate pentru a trata confortabil atât zonele mai mari, cât și liniile fine. Descoperă și tu dispozitivul BEAR în culoarea Mint în exclusivitate pe Notino.

Citește și: Victoria’s Secret…

Beauty & Make-up

One reply to “Ce produse de beauty sunt esențiale vara?”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *