De câte ori nu ți s-a întâmplat și ție să vezi o rochie frumoasă și să renunți la ea din cauza prețului? De câte ori nu ai cumpărat ceva la preț întreg, ca mai apoi să vezi că acesta a fost redus și să te simți vinovată că ai plătit mai mult? Pentru a evita toate aceste povești, GLAMI.ro îți pune la dispoziție opțiunea de a salva produsele tale preferate în wishlist, opțiune care te va ajuta să le cumperi la reducere, la cele mai bune prețuri. E foarte simplu!

Cum să folosești wishlistul tău pentru cumpărături satisfăcătoare?

Lista de dorințe sau wishlistul reprezintă cea mai simplă opțiune de a te asigura că vei cumpăra mereu exact ce îți dorești, la un preț convenabil. Aceasta este chiar mai utilă pe GLAMI.ro, primul motor de căutare de modă din România, care adună cele mai multe e-magazine de modă într-un singur loc. E ușor și rapid să-ți faci și tu cont pe GLAMI, iar contul te va ajuta să beneficiezi de toate avantajele: de la wishlist și alerte de reducere și până la noua funcționalitate: căutarea prin imagini. Dar hai să explicăm, pe rând, avantajele pentru fiecare.

Tot ce trebuie să faci pentru a te asigura că vei avea parte de o experiență de shopping de calitate este să îți faci cont și să introduci articolele preferate în wishlistul GLAMI. Ulterior, când acestea vor intra la reducere, vei primi o notificare – fie prin e-mail, fie prin alertă pe telefonul tău mobil, dacă folosești aplicația. După înregistrarea pe www.glami.ro, nu îți vei mai pierde lista de dorințe și vei avea mereu acces la ea, chiar dacă folosești mai multe dispozitive.

În plus, cum GLAMI este primul motor de căutare de modă online din România și adună peste 11.000 de branduri și 800.000 de produse, vei vedea toate reducerile într-un singur loc.

Citește și: GLAMI: Cum…

Ce găsești ușor pe GLAMI la reducere?

Fie că îți dorești cele mai noi modele de rochii sau pur și simplu genți similare cu modelele purtate de anumite celebrități, GLAMI îți sare rapid în ajutor. Asta se întâmplă nu doar pentru că acest motor de căutare de modă include numeroase branduri și produse, ci și pentru că instrumentele de căutare sunt concepute special pentru tine. Funcția de căutare prin imagini, de exemplu, este ideală pentru a căuta modele de obiecte vestimentare și accesorii similare cu cele dorite.

Dacă încarci o imagine a unei rochii mult-visate pe www.glami.ro, vezi rapid toate rochiile din catalog similare cu aceasta. De asemenea, dacă îți dorești piese inspirate de noile tendințe, GLAMI.ro îți oferă câteva opțiuni predefinite de căutare prin imagini, pe baza celor mai populare căutări ale altor utilizatori. Unde mai pui și că poți folosi lista de dorințe pentru a salva toate produsele dorite și a le achiziționa atunci când intră la reducere? Practic, toate instrumentele de aici sunt create special pentru tine și pentru o experiență satisfăcătoare de shopping.

Indiferent dacă îți dorești piese high fashion sau modele cât mai convenabile, primul motor de căutare de modă din România te va ajuta să faci shopping cu stil, rapid și convenabil.

Citește și: Cum să…

How to...

One reply to “Cum să folosești wishlistul GLAMI pentru a cumpăra produsele preferate la reducere”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.