Primăvara este mereu prilej de reînnoire și bucurie, iar când vine vorba de aceste două lucruri, știm prea bine că un strop de shopping nu strică. Însă după un an dificil, plin de probleme și de nesiguranțe de tot felul, mulți dintre noi ezită când vine vorba de cumpărături de Paște. Poate că o rochie nouă și frumoasă ne-ar ajuta să ne simțim mai bine, dar acum siguranța financiară este mai importantă ca oricând. Vestea bună este că putem să ne bucurăm de amândouă, cu ajutorul primului motor de căutare de modă online din România: GLAMI.

Cu ajutorul acestuia și aplicând sfaturile de mai jos, ne putem bucura de cele mai faine cumpărături de Paște într-un mod complet nou: cumpătat, cu respect pentru mediu, dar și pentru bugetul nostru.

Vânătoarea de reduceri

Dacă cei mici pornesc la vânătoarea de ouă roșii și așteaptă cu drag cadourile de la Iepuraș, noi putem să ne facem singuri cadourile. Putem alege lucruri noi, potrivite cu ideea de primăvară și în culorile anului: galben luminos sau gri clasic. De asemenea, putem opta pentru nuanțe asociate în mod tradițional cu primăvara și cu Paștele: verde crud, roz pal, alb, roșu și albastru. Pentru a ne asigura că găsim rapid și ușor cele mai frumoase haine și accesorii de primăvară, este important să pornim la o adevărată vânătoare de reduceri haine și accesorii.

Aici ne sare în ajutor GLAMI, primul motor de căutare de modă online din România. Pe www.glami.ro putem găsi peste 11.000 de branduri și 800.000 de produse de la sute de magazine de e-fashion din România, ceea ce înseamnă că nu trebuie să mai vânăm reduceri pe zeci sau sute de site-uri diferite, ci doar să comparăm diferite piese și accesorii vestimentare într-un singur loc.

Respect pentru buget, respect pentru mediu

Adesea vorbim despre modă și tendințe la nivel internațional, despre lansările marilor case de modă și despre recomandările pentru un anumit sezon, an sau eveniment. 2020 ne-a învățat însă câteva lecții dure, iar una dintre ele este tocmai faptul că trebuie să fim mai atenți la mediul în care trăim. De aceea, când vine vorba despre moda 2021, lucrurile sunt ușor diferite față de anii anteriori. Spunem da modei sustenabile și învățăm să fim mai atenți cu mediul, dar și cu bugetul nostru!

Și la acest capitol GLAMI se dovedește a fi de mare ajutor. Pe pe www.glami.ro putem accesa un ghid de materiale, pentru a afla mai multe detalii despre sursa materialelor utilizate în diverse articole vestimentare și accesorii. Avem acces atât la instrucțiunile lor de îngrijire, cât și la sursa materialelor, cu accent și pe moda durabilă. Niciodată n-a fost mai ușor să facem cumpărături de Paște cu un plus de respect pentru buget, dar și pentru mediu!

Cumpărături de Paște: despre accesorii

Știm cu toții că frumos nu este ce este frumos, ci frumos este ce ne place nouă. Cu alte cuvinte, degeaba ne cumpărăm o rochie nouă, dacă nu este rochia dorită, în culoarea și din materialul visat. Aici intervine noua funcționalitate – căutarea prin imagini de pe GLAMI. Cum functioneazã? Dacă încărcăm o imagine a unei rochii roșii sau galbene care ne place pe www.glami.ro – de pe telefon sau laptop, vom putea vedea toate produsele din catalogul GLAMI care se potrivesc îndeaproape cu aceasta. Alte rochii roșii sau galbene, poate chiar mai frumoase sau mai convenabile!

Vestea bună este că opțiunea de căutare prin imagini nu este utilă doar pentru alegerea articolului vestimentar visat, ci si a accesoriilor care se potrivesc cu acesta. Adică dacă încărcăm o imagine cu o anumită rochie, putem gasi și pantofi similari cu cei pe care i-a purtat modelul în fotografia cu pricina. Practic, ne putem construi foarte ușor o ținută similară cu una de pe podium. Să mai spunem și că avem la dispoziție reduceri pantofi, reduceri la acesorii și la alte piese statement?

Un plus de bucurie

Poate că cel mai important lucru pe care îl putem obține cu ajutorul unor cumpărături de Paște atente și responsabile este un plus de bucurie. Bucuria de a putea purta ceva nou, ceva ales pentru a pune în valoare tot ce înseamnă modă primăvară 2021. Iar dacă acel ceva, pe lângă calitatea de a ne face să zâmbim, mai este și potrivit cu bugetul nostru și în acord cu tot ce înseamnă modă durabilă, cu atât mai bine!

Primăvara înseamnă reînnoire și bucurie, dar și respect pentru noi înșine, pentru bugetul nostru și pentru mediul din care facem parte. Iar cu ajutorul GLAMI ne putem bucura de cumpărături de Paște care să reflecte toate acestea.

Citește și: Cum să…

Citește și: GLAMI: Cum să…

Fashion & Accessories How to...

3 Replies to “GLAMI: Cum să faci cele mai faine cumpărături de Paște”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *