Parcă n-ar fi sezonul cadourilor perfect dacă nu ne-am transforma, înainte de sărbători, ba în spiridușii moșului, ba în însuși Moș Crăciun, ba în Grinch. Iar dacă am învățat ceva de la fantomele Crăciunului trecut, înseamnă că știm deja că goana după cadouri ne transformă, pe rând, în mai toate personajele de mai sus, nu doar într-unul singur. De aceea este important să avem și noi parte de ajutoare, fie ele magice și presărate cu praf de zâne, fie ele online, așa cum este GLAMI.

Noi ne-am propus să le oferim pe amândouă, sub forma unui articol despre cele mai faine cumpărături de Crăciun, pe care le poți face și tu rapid și ușor. Pentru că da, este posibil să faci cumpărături pe ultima sută de metri, chiar dacă ai luat distanță și de aglomerație, și de spiritul Crăciunului până acum.

Cumpărături de Crăciun: secretele moșului

În fiecare an ne întrebăm care este cea mai bună modalitate de a face cadouri: să ținem cont în primul rând de dorințele celor dragi, ori să le cumpărăm lucuri de care știm că au nevoie? Să renunțăm la a ne uita la preț ca la un criteriu de selecție, ori să vânăm reduceri online? Adevărul este că nu există un răspuns corect, iar atunci când vine vorba despre cadouri suntem exact ca Alice în Țara Minunilor. Imposibilul devine posibil, iar călătoria se încheie cu mai multe întrebări, nu cu mai multe răspunsuri.

Însă știm prea bine că până și Moș Crăciun are secretele lui, așa că nu strică să ne lăsăm inspirați din poveștile cu acest personaj drag. Primul pas în acest sens este că ar trebui să începem întotdeauna cu acele lucruri pe care le cumpărăm pentru noi și pentru familia apropiată, tot așa cum moșul cel bun întâi e moș cu sanie și desagă și abia apoi furnizor de bucurii și cadouri. Acest sfat nu este nicidecum un îndemn la egoism, ci o lecție simplă de ajustare a bugetului în funcție de nevoile noastre, dar și de cadourile celor dragi. Să începem, deci, cu ținuta noastră de Crăciun! Vom continua cu piese și accesorii vestimentare pentru cei dragi și, abia apoi, vom face popas în zona de cumpărături de Crăciun destinate prietenilor.

Cadouri pentru noi înșine: cum începem?

Tot așa cum Moș Crăciun poate fi ușor recunoscut după haine, sanie și desagă, și noi putem alege să începem cu acele piese și accesorii vestimentare pe care ni le dorim de Crăciun. O rochie este întotdeauna potrivită, mai ales dacă optăm pentru una dintre culorile tradiționale: roșu sau verde. Vom alege culoarea în funcție de personalitate și preferințe, dar și în funcție de personajul cu care ne identificăm mai ușor. Roșul este perfect pentru orice Crăciuniță, în timp ce verdele se potrivește bine unui elf jucăuș, dar și unui Grinch feminin cu personalitate.

Pe www.glami.ro găsim ușor reduceri rochii, dar și multe alte cadouri pe care ni le putem face cu ocazia sărbătorilor. Adică acele accesorii pe care ni le-am dorit tot anul, sau pur și simplu perechea de cizme sau pantofi care se potrivește perfect cu rochia aleasă. Iar dacă încă nu ne-a copleșit spiritul Crăciunului, putem opta ușor și pentru o nouă poșetă. Odată terminate cumpărăturile personale, e foarte ușor să recalculăm bugetul rămas pentru cadouri.

Propunerile din clip le găsim ușor AICI, AICI și AICI.

Cadouri pentru familie: câteva secrete

Două lucruri ne sunt de mare ajutor atunci când vine vorba despre cumpărături de Crăciun: un calcul exact al bugetului rămas pentru cadouri și o listă cu numele celor dragi și ideile potrivite pentru fiecare. Dacă primul ține aproape în totalitate de estimările noastre, la cel de-al doilea putem beneficia de un ajutor important de la GLAMI. Am vorbit AICI despre faptul că acest motor de căutare de fashion din România a introdus căutarea prin imagini printre opțiunile disponibile pe site. Practic, este foarte ușor să găsim puloverele de Crăciun perfecte pentru fiecare membru al familiei, dar și accesoriile de care au nevoie cei dragi.

Dacă încărcăm o imagine a unei piese vestimentare pe care ne-o dorim, fie pentru noi înșine, fie pentru ai noștri, pe www.glami.ro, vom putea vedea rapid toate produsele din catalogul GLAMI similare cu aceasta. Putem încărca fotografii atât de pe telefon, cât și de pe laptop. Cum pe www.glami.ro găsim peste 11.000 de branduri și 800.000 de produse de la sute de magazine de e-fashion din România, este foarte ușor să devenim Moș Crăciun fără drumuri inutile prin magazine fizice. Tot ce trebuie să facem este să-i rugăm pe cei dragi să ne trimită o poză cu piesa vetimentară dorită! Adică să-i tragem de limbă la capitolul preferințe.

Cumpărături de Crăciun: tot ce contează

Este foarte ușor să ne transformăm în Grinch și să ignorăm atât aglomerația, cât și spiritul sărbătorilor. Însă adevărul este că nu e deloc greu să facem cadouri din suflet. Trebuie să devenim propriul nostru Moș Crăciun, în loc să fim propriul Grinch. Și mai trebuie să învățăm că toate cadourile se fac mai întâi din suflet, iar aglomerația și iritarea din magazine pot fi evitate ușor cu ajutorul GLAMI, dar și cu puțin noroc. Iar dacă calculul nostru omite un prieten îndepărtat ori o cunoștință de moment, să ne reamintim că avem cu toții nevoie de dulciuri, spirtoase și urări de mai bine. Crăciun fericit!

How to...

One reply to “GLAMI: Cum să faci cele mai faine cumpărături de Crăciun”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *