Odată cu schimbarea anotimpului este momentul să aducem vara și în rutina noastră de îngrijire. Căldura, umiditatea, razele UV și aerul condiționat schimbă echilibrul epidermic, însă este suficient să ajustăm felul în care ne îngrijim pielea pentru a-i asigura strălucire și vitalitate pentru toată vara. De aceea am decis să creăm o listă cu reguli pentru o piele frumoasă vara.

Pare simplu, nu? Iată ce trebuie să ai în vedere începând de astăzi: mai multă protecție, mai multă tonifiere, mai multă energie. Cele trei deziderate ale sezonului cald se transpun într-un program de îngrijire mai rapid, dar tot atât de eficient, cu condiția să nu sărim peste etape. Am rugat specialiștii Amway să ne împărtășească câteva secrete pentru frumusețe de vară din cap până-n picioare:

Vitamina C, parte importantă din aceste reguli pentru o piele frumoasă vara

Sezonul fresh-urilor și al cocktailurilor de fructe are nevoie de un adjuvant extern pentru a-ți ajuta pielea. Asigură-te că îți iei aportul intern de vitamina C din alimentație și folosește un supliment alimentar masticabil cu vitamina C la nevoie. Fiecare tabletă de Vitamina C masticabilă conţine 120 mg de concentrat NUTRILITE de cireșe Acerola. Cireșele Acerola sunt recunoscute drept una dintre cele mai bogate surse naturale de vitamina C.

Adaugă în rutina ta de îngrijire un serum cu vitamina C!

Tratamentul avansat cu Vitamina C + Acid Hialuronic Artistry Intensive Skincare reduce aspectul liniilor de expresie și, dacă este folosit în mod constant, previne apariția liniilor și a ridurilor cauzate de factorii agresivi din mediu. Masează 4-5 picături de formulă concentrată, astfel obținută, pe pielea proaspăt curățată. Utilizează atât dimineața, cât și seara pentru cele mai bune rezultate.

Tonifierea, esențială pentru o piele frumoasă în sezonul cald

Pe măsură ce temperaturile cresc, aspectul celulitei ne deranjează din ce în ce mai tare. Căldura favorizează relaxarea țesuturilor, iar aspectul de coajă de portocală pare mai vizibil. În plus, gustările procesate care conțin sare și zahăr rafinat favorizează „lăsarea” pielii și accentuarea celulitei. Bea cel puțin 2 litri de apă pe zi pentru a asigura drenajul limfatic și folosește un tratament tonifiant după fiecare duș.

Loțiunea de corp tonifiantă Artistry Signature Select este ca un “antrenament de sport pentru piele” și ajută la obținerea unui aspect tonifiat al picioarelor, abdomenului și brațelor. Folosit în mod constant, complexul de tonifiere a pielii, care conține ulei de boabe de cafea, cafeină și extract de alge, va ajuta pielea să se simtă și să arate mai tonifiată.

Citește și: Ce produse…

Mișcarea, parte importantă din lista cu reguli pentru o piele frumoasă vara

Nu trebuie faci sport de performanță, jogging, fitness pentru a reveni sau a te menține în formă. Plimbările lungi au un efect benefic asupra metabolismului, mușchilor, dar și articulațiilor. În plus, știai că într-o zi de de city break poți consuma chiar mai multe calorii decât la sală?

Ar trebui să faci aproximativ 10.000 pași pe zi, iar acest țel este ușor de atins daca pleci la shopping sau în descoperirea unei locații turistice. Dacă simți că metabolismul tău are nevoie de un boost, alege un supliment alimentar natural. XS Rhodiola Plus conține rhodiola, ceai verde și vitamina C, care contribuie la stabilirea metabolismul energetic normal și la menținerea sănătății psihice. 

Citește și: 3 parfumuri…

Produsele sunt vândute exclusiv prin rețeaua de distribuitori Amway. Vizitează www.amway.ro pentru mai multe informații sau pentru a contacta un distribuitor.

Beauty & Make-up

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *