Coco Chanel obișnuia să spună că luxul nu este opusul sărăciei, ci al lipsei de gust. Nicăieri nu este mai adevărat acest dicton decât în parfumerie, unde aromele fine și esențele prețioase pot fi înlocuite cu o compoziție echilibrată, creată de o mână de maestru, chiar din ingrediente mai ieftine. Chiar dacă vor fi voci care se declară sensibile la tot ce e ieftin, e bine să știm că există și parfumuri excepționale la prețuri foarte convenabile.

El Nabil – Lune de Miel

Lune de Miel este, probabil, cel mai frumos dintre cele trei parfumuri excepționale la prețuri foarte convenabile. Surprinzător, este și cel mai ieftin, cel puțin în varianta de ulei concentrat de parfum. Compoziția pune accent pe șofran și trandafir, fără să fie exagerat feminină. Combinația aceasta este puternică, originală și senzuală, chiar dacă poate fi definită ca unisex. Notele de măr și prună adaugă un plus de aciditate acestui parfum cald și îmbogățesc și mai mult compoziția.

Lune de Miel este ideal pentru oricine își dorește un parfum original, surprinzător și foarte personal, căci șofranul este intotdeauna recomandat doar iubitorilor de șofran. Cu alte cuvinte, este un parfum pe care îl poți pentru tine, nu pentru ceilalți. Lune de Miel este disponibil în magazinul românesc cu același nume, la aproximativ 15 lei, AICI, sub formă de ulei concentrat de parfum. Pe site-ul din Franța există și opțiunea de apă de toaletă, la 20 euro.

Citește și: Poezie și parfum…

Al Haramain – Body Musk Maliki

Moscul este una dintre notele de bază din parfumerie, fiind o denumire utlizată atât pentru o întreagă serie de ingrediente, cât și pentru o întreagă categorie de parfumuri. Prin Body Musk Maliki, Al Haramain a creat o esență de parfum cu o consistență lăptoasă și cu o aromă proaspătă, curată. Persistența acestei esențe de parfum este mare, putând ajunge chiar și la 12 ore, iar aroma simplă, proaspătă, îl recomandă atât pentru a fi utilizat singur, cât și ca bază pentru alte parfumuri.

Am achiziționat Body Musk Maliki de pe Parfumas.ro, la un preț convenabil de aproximativ 50 de lei. Chiar dacă momentan nu mai este disponibil aici, Body Musk Maliki poate fi găsit pe site-ul internațional al Al Haramain. Cu aromă de mosc și adieri de lăcrămioare, este recomandabil oriunde și oricând drept unul dintre acele parfumuri excepționale la prețuri foarte convenabile.

Rituals – Poeme d’Azar

Cândva, demult, iranienii sărbătoreau în luna Decembrie sau „Azar” nașterea zeului luminii, pe numele lui Mithra. Cu ocazia acestei sărbători numite Yalda, iranienii citeau poemele lui Hafez. Fiecare membru al familiei își punea câte o dorință, iar poeziile curgeau firesc, ca răspunsuri la aceste dorințe. Pe masă, deserturi vanilate și rodii așteptau să fie degustate, căci rodia este simbolul viitoarei primăveri și al luminii în multe din mitologiile lumii. Poeme d’Azar este parfumul care amintește de acest ritual, iar notele de rodie, lapte de migdale și boabe tonka întregesc sensul.

Vanilat și dulce, Poeme d’Azar de la Rituals este unul dintre acele parfumuri excepționale la prețuri foarte convenabile care are și o poveste pe măsură. Disponibil la Douglas la prețul de 75 lei, la 15 ml, acest mini parfum poate fi suficient pentru a satisface pofta de poezie și lumină.

Citește și: Poezie și parfum…

*Este important să știți că că articolul nostru NU a fost realizat în parteneriat cu site-urile, ci constituie recenzii oneste ale unor parfumuri superbe. Materialul face parte din seria #fărăreclamă.

Beauty & Make-up

2 Replies to “3 parfumuri excepționale la prețuri foarte convenabile – #fărăreclamă”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *