Odată cu deschiderea sezonului estival, dar și cu ușurarea restricțiilor de distanțare socială, putem în sfârșit să ne gândim la cea mai faină perioadă a anului, la vacanță. Chiar dacă nu ne-am hotărât încă unde ne vom petrece concediul, dacă alegem o vacanță la munte, una la mare sau una în străinătate, știm bine că a venit momentul să vorbim despre garderoba de vară și despre modelele ideale de încălțăminte de vacanță.

Iată 5 idei de la Deichmann care te vor ajuta să alegi perechea perfectă de pantofi pentru vacanța perfectă.

Încălțăminte de vacanță: pantofi sport colorați

Una dintre cele mai bune idei este să alegi o pereche de pantofi sport colorați, dintr-un material ușor, care să-ți lase pielea să respire. Indiferent dacă vei opta pentru o aventură montană sau pentru a escalada zonele pietroase ale Greciei, pantofii sport vor fi aliați de nădejde.

Citește și: Accesorii…

Încălțăminte de vară: sandale simple, fără toc

Știi și tu că nimic nu e mai potrivit vara decât o nouă pereche de sandale. Iar dacă vorbim și despre sandale comode, simple și fără toc, deja avem o alternativă mereu comodă și ușor de împachetat în orice bagaj. Unde mai pui că sunt și perfecte pentru plajă!

Încălțăminte de vacanță: teniși albi

Indiferent unde ne petrecem vacanța, vara este sezonul imprimeurilor cu tematică nautică, în culori clasice: bleumarin, alb și roșu. Ușor de asortat la acestea rămâne perechea clasică de teniși albi, din pânză sau din piele.

Citește și: Trenduri în…

Încălțăminte de vară: sandale cu talpă ortopedică

Nu putem vorbi despre încălțăminte de vară fără a aduce în prim-plan cel mai cunoscut model de încălțăminte comodă: sandalele cu talpă ortopedică. Acestea sunt perfecte pentru că oferă avantajul înălțimii fără a afecta confortul, iar materialele naturale le transformă în vedetele verii.

Încălțăminte de vacanță: sandale moderne cu toc gros

Comode sunt și sandalele moderne cu toc gros, care oferă un plus de stil ținutelor purtate la petrecerile verii, fie ele în oraș sau la mare. Ideale la orice ținută, acestea te vor ajuta să-ți păstrezi feminitatea și stilul, mai ales dacă optezi pentru cele albe.

Fashion & Accessories

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.