Vara înseamnă aproape întotdeauna materiale confortabile, naturale și numai bune pentru plimbări lungi pe malul mării sau aiurea. Vara lui 2019 a impus pe podiumuri și nu numai poșetele țesute din rafie sau bumbac, cu accente din lemn sau alte materiale exotice, dar și sandalele cu platformă, din spumă, pentru un plus de confort. În plus, când vorbim despre accesorii de vară, vorbim și despre culori atipice, accente grafice și metalizate.

“Încălțămintea cu platformă te ridică deasupra grijilor”, spun cei de la Humanic, iar eu sunt 100% de acord. Asta pentru că platformele înseamnă “mai sus, tot mai sus”, fără griji și dureri de picioare. În plus, acest tip de încălțăminte creează imaginea unor picioare mai lungi și te obligă să mergi cu spatele drept. Postura e mai bună, iar silueta are doar de câștigat.

Sandalele mai joase pot păstra aspectul de platformă și plusează la capitolul confort, fiind ideale pentru plimbări lungi. Mai ales în locurile în care platformele mai înalte nu ar fi potrivite, precum plajele. Ca noutate, în vara lui 2019 Humanic propune sandale cu tălpile cu accente interesante și aplicațiile strălucitoare. Acestea sunt perfecte la orice summer party, fiind totodată comode și strălucitoare. Pot fi asortate excelent cu alte accesorii de vară, cu genți de plajă împletite sau genți din piele în stilul boho-chic.

Citește și: 10 lucruri despre încălțăminte…

Preferatele mele rămân însă poșetele împletite, fie ele din rafie, piele sau chiar bumbac. Vara putem opta pentru variante originale, cu accente din lemn și piele naturală. Sau, de ce nu, cu accesorii exotice, precum scoici sau alte elemente de inspirație marină.

Citește și: Shopping inspirat

Să alegem accesorii de vară originale, din materiale naturale! Și să nu uităm să ne distrăm la fiecare pas, cu accente grafice și metalizate care ne vor bucura și mai tare privirile.

Fashion & Accessories

One Reply to “Accesorii de vară: rafie, sandale cu platformă și piele”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *