Te întrebi și tu cum să alegi ușor încălțămintea din piele de calitate? La ce detalii ar trebui să te uiți când dai o raită prin magazine? Care este prețul corect? Adevărul este că nu e așa de greu cum pare. Poți simplifica și tu procesul de alegere a pantofilor din piele, dacă urmezi sfaturile de mai jos. Așa, va fi mai ușor să alegi cele mai bune variante pentru stilul și bugetul tău.

Tot ce trebuie să știi este cum să alegi pielea și materialele de calitate, care este cea mai bună construcție a pantofilor și diferența dintre materialele folosite pentru interior. Să începem cu…

Încălțămintea din piele de calitate se cunoaște după diversitate

Vrei să-ți cumperi pantofi din piele și nu știi dacă sunt de calitate sau nu? Uită-te dacă poți să alegi tipul de piele și culoarea! Dolly Shoes, o fabrică românească de excepție, ne arată că orice model de pantofi poate fi realizat din mai multe tipuri de piele, la dorința clientei. Exemplu AICI și AICI.

Diversitate înseamnă și tocuri de mărimi diferite

Fiecare femeie este diferită și are obiceiuri diferite. Unele circulă mai des cu mașina personală, altele cu transportul în comun. Unele merg des la evenimente și ocazii speciale, în timp ce altele își doresc pantofi din piele de calitate potriviți pentru job. De aceea e important să putem alege înălțimea și grosimea tocului.

Citește și: Mix & match…

Descrierea produsului este importantă

Orice magazin online care se respectă și își respectă clienții va oferi o descriere corectă a produsului. Asta înseamnă că va menționa din ce este realizat interiorul, exteriorul, ce înălțime are tocul, dar și culoarea. Încălțămintea din piele de calitate nu înseamnă doar poze drăguțe, care să te oblige la aproximări.

Interiorul din piele este un detaliu de calitate

Dacă vorbim despre încălțămintea din piele de calitate, vorbim și despre interior. În fond, interiorul pantofilor este cel care ia contact cu pielea noastră. Sandalele Messina de la Dolly Shoes au interiorul fabricat din meșină naturală. Adică piele de oaie sau de capră de calitate, tăbăcită, perfectă pentru purtare comodă a sandalelor zi de zi.

Prețul și investiția inițială

Orice producător de pantofi din piele trebuie să investească în diverse lucruri: materiale de calitate, construcție, ambalaj, reclamă, relația cu clienții. E bine să ai în vedere aceste lucruri când alegi. Dacă ai două perechi de pantofi din piele la preț similar, e recomandabil să alegi varianta cu materiale și construcție de calitate. Brandul, ambalajul și reclamele contează puțin spre deloc, dar măresc prețul de producție și prețul la raft.

Țara de producție și transportul

Sigur ai auzit și tu că pantofii din piele Made in Italy sunt faimoși la nivel mondial. La fel cum ai auzit, probabil, că producția în China nu este recomandată. Dar trebuie să știi că transportul mărește prețul unui produs și că mulți designeri aleg să producă pantofi în România, doar designul fiind realizat în afara țării. De aceea ar trebui să acorzi un plus de atenție produselor fabricate în România, așa cum este încălțămintea din piele de calitate de la Dolly Shoes.

Citește și: Fabricat în România…

Posibilitatea de a contacta magazinul / producătorul

Ai la dispoziție un număr de telefon, un cont de Facebook sau WhatsApp sau o altă modalitate de a lua legătura cu magazinul? Sau tot ce ai la dispoziție este un formular de contact pe site? Posibilitatea de a contacta magazinul sau producătorul arată încredere și atenție față de clienți.

Artizanal, fabricat manual și cu atenție la detalii

Lumea în care trăim este una cu ritm rapid. Iar moda se conformează acestuia și avem de-a face cu multe magazine fizice sau online tip fast fashion. Aici vorbim despre pantofi produși pe bandă rulantă, dar și despre modele care apar și dispar extrem de repede în magazine. Fabricile românești, în schimb, oferă modele clasice, atemporale.

Încălțămintea din piele de calitate rezistă

Încălțămintea din piele de calitate rezistă atât trecerii timpului, cât și schimbărilor modei. Dacă primul lucru îl poți verifica citind review-urile de pe site sau Facebook, cel de-al doilea cere puțină imaginație. Un bun sfat este să verifici oferta producătorilor și să îl alegi pe acela care are în ofertă și modele clasice.

Sună un prieten sau întreabă publicul

Fiindcă tot am ajuns la capitolul recomandări, este foarte important să le dai atenția pe care o merită. Indiferent dacă recomandarea vine de la o prietenă sau de pe site sau Facebook, e bine să ții cont de ea. Încălțămintea din piele de calitate este importantă pentru oricine, iar părerile pozitive sunt prima garanție a calității.

How to...

3 Replies to “10 lucruri despre încălțămintea din piele de calitate pe care trebuie să le știi”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *