Faptul că m-am îndrăgostit de încălțămintea Dolly Shoes nu mai e un secret. De prea puține ori putem spune cu mândrie „fabricat în România” și suntem deficitari în promovarea brandurilor locale, poate mai ales la capitolul pantofi, sandale și accesorii. De aceea am fost încântată să colaborez cu echipa Dolly Shoes, după publicarea primului articol despre magazinul lor. Și să creez un ghid util, practic și convenabil: 3 ținute de birou și 3 ținute de ocazie la care poți purta încălțămintea Dolly Shoes.

Am ales 3 ținute construite în jurul unei rochii Reserved, cu accesorii și obiecte vestimentare tot de la ei și pantofi și sandale Dolly Shoes. Ținutele sunt construite în funcție de stilul personal al purtătoarei: clasic, boho și edgy. Având în vedere costurile finale, putem pune eticheta „preț de producător” și economisi sume măricele arătând fabulos la birou, dar și la toate evenimentele verii.

Clasic: ținute de birou și ținute de ocazie

Stilul clasic este definit de eleganță naturală, preferința pentru materiale fine, naturale și un plus de confort. De aceea am ales o rochie-cămașă cu dungi, care poate fi purtată cu ușurință la birou, dar și la un eveniment relaxat, seara. Mai ales dacă schimbăm accesoriile. Pentru varianta de zi, o pereche de cercei clasici, aurii, cu accente albe, vor da un plus de strălucire ținutei.

Iar când vine vorba despre încălțămintea Dolly Shoes, am optat pentru o pereche de sandale clasice, albe, cu toc comod de 5,5 cm. Pentru seară am păstrat rochia și am schimbat accesoriile: cerceii au fost înlocuiți cu o brățară statement și am optat pentru o pereche de sandale decoltate, negre, senzuale.

Un secret: Anumite modele de sandale Dolly Shoes, asemănătoare cu acesta, pot fi personalizate la cerere. Tot ce trebuie să faci este să mergi în magazin, să alegi un model care poate fi personalizat și să ceri fundițe de piele colorate pentru noua ta pereche de sandale. Apoi o să poți schimba singură fundițele în funcție de eveniment și de restul ținutei.

Uite ce ușor este să-ți transformi sandalele:

Boho: ținute de birou și ținute de ocazie

Stilul boho-chic, cu influențe hippie și accente brodate, pare greu de adaptat unor ținute de birou. Dar adevărul este că e important să fim noi înșine indiferent ce facem, așa că am ales o rochie neagră de inspirație boho, suficient de cuminte la birou. Și perfectă la orice festival! Pentru ținuta office, am alăturat o jachetă brodată și o pereche de balerini colorați.

Încălțămintea Dolly Shoes se schimbă la ținuta de seară: pentru ea am ales o pereche de pantofi cu accente rock. Și ce s-ar putea asorta mai bine acestei ținute decât o geacă biker din piele?

Un secret: Be yourself, no matter what they say!

Edgy: ținute de birou și ținute de ocazie

În sezonul de vară 2019, am avut parte de mai multe accente edgy ca oricând: de la culorile neon și materialele comode, până la accentele grafice și accesoriile originale. De aceea am ales o rochie comodă din tricot, de efect și la un super preț. Încă și mai convenabilă este accesorizarea ei cu încălțămintea Dolly Shoes, pentru că aici vorbim despre preț de producător.

Pentru zi, am ales un sacou negru, comod, din jerseu și sandalele mele preferate de la Dolly Shoes: France X. Seara, am adăugat ținutei o pereche de cercei statement din lemn și am optat pentru sandale France X aurii, strălucitoare.

Un secret: Când vine vorba despre încălțămintea Dolly Shoes, același model poate fi realizat din mai multe variante de piele naturală, în culori și texturi diferite. Așa că dacă ai și tu un model preferat, cu un calapod perfect, îl vei putea personaliza ușor și rapid, la cerere.

Fashion & Accessories

2 Replies to “Mix & match: 3 ținute de birou și 3 ținute de ocazie la care poți purta încălțămintea Dolly Shoes”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *