Donatorii de sânge intră gratuit la Festivalul Teatru sub Lună, care are loc în București în perioada 5 – 21 iulie. Dacă ai donat sânge în iunie sau iulie ai INTRARE LIBERĂ pe toată perioada festivalului. InDArt îți mulțumește astfel, oferindu-ți cultură în toate formele sale. Tot ce trebuie să faci este să vii cu carnetul de donator și te poți bucura de 3 weekend-uri de cultură în aer liber.

De asemenea, elevii și studenții cu o medie de peste 9,50 au intrare liberă la toate evenimentele festivalului.

InDArt a pregătit și alte oferte pentru a-ți facilita cât mai mult accesul la cultură:

  • Elevii, studenții și pensionarii pot intra doi pe un bilet. Sau cu bilet redus, la un super preț de 30 de lei;
  • Încercăm să fim cât mai eco-friendly, așadar dacă vii pe bicicletă sau pe trotinetă ai o reducere de 50% la biletul de o zi;
  • Dacă găsești un flyer Teatru sub Lună la unul dintre partenerii noștri, poți intra cu un prieten, pe un singur bilet;
  • Cei care cumpără un abonament pentru tot festivalul vor primi cărți cadou;
  • Dacă îți faci o fotografie cu PROMO bicicleta care va umbla pe pistele de biciclete între zonele Universitate-Victoriei-Arcul de Triumf poți câștiga un abonament de weekend (vineri-duminică);
  • Copiii sub 10 ani au intrare liberă;
  • Festivalul Teatru sub Lună este și child-friendly, așadar dacă vii cu copilul la festival vom avea animatori care se vor juca cu el, vor face face-painting sau îi vor oferi figurine din baloane.

Festivalul Teatru sub Lună, powered by InDArt, este singurul festival independent de teatru în aer liber. Acesta are loc în perioada 5-21 iulie în două locații: Quantic (Intrarea Grozăvești) și Teatrul InDArt (Colței 44), cu participarea a peste 300 de artiști.

De luni până joi vă puteți bucura de lansări de carte, vernisaje, ateliere de teatru și improvizație, ateliere de fotografie, dezbateri culturale și conferințe la Teatrul InDArt, iar la Quantic vor fi 15 spectacole de teatru, majoritatea comedii – 5 PREMIERE, 18 concerte de jazz, rock acustic, balade – Lansări de trupe noi, expoziţie de fotografie, pictură, sculptură în lemn, costume.

La acestea se adaugă și o zonă de relaxare, food-court și spectacole stradale.

Programul complet îl găsiți pe www.teatrusubluna.ro.

Biletele se achiziționează online de pe www.mystage.ro, www.entertix.ro, www.iabilet.ro, www.bilete.ro sau de la intrare în ziua evenimentului.

Lifestyle & Leisure

2 Replies to “Donatorii de sânge intră gratuit la Festivalul Teatru sub Lună (5 – 21 iulie)”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *