În materie de încălțăminte feminină de vară, avem la dispoziție mai multe modele ca oricând: pantofi, sandale din piele sau nu, cu toc sau fără, teniși în toate culorile. Pe măsură ce dragostea noastră pentru pantofi crește, relația fidelă cu un anumit model devine tot mai scurtă. Și periculoasă. Asta pentru că există tot mai multe branduri și magazine de pantofi, dar și fiindcă tendințele apar și dispar rapid în modă. În 2019, o fotografie văzută pe Instagram poate fi suficientă pentru a distruge relația dintre tine și sandalele tale preferate. Tentația e mare și o nouă pereche de sandale din piele nu strică niciodată.

Însă ce model de sandale sau pantofi alegem în vara lui 2019?

Sandale clasice, accente edgy

Anumite modele de pantofi sunt cei mai buni prieteni, la care apelăm în momente de criză… vestimentară. Clasice, de încredere și ușor de asortat, sandalele din piele de negre reușesc să reziste în inima noastră. În ciuda trecerii timpului. Deși alte modele mai edgy ne pot cuceri pe moment, acestea devin rapid de domeniul trecutului și pot părea chiar ostentative atunci când nu mai sunt la modă.

Se știe că pantofii noștri sunt o adevărată baghetă magică: ei pot actualiza imediat o ținută banală și pot schimba chiar stilul unui look. De aceea avem nevoie mai ales de sandale din piele negre, iar vara lui 2019 ne propune modele clasice, cu accente edgy și ușor de asortat, precum modelul Alicia S, de la Dolly Shoes.

Tocuri arhitecturale

Fie că vorbim despre stilettos sau despre modelele de sandale din piele la modă anul trecut,  toate au trecut printr-un makeover în 2019. Secretul? Tocurile inspirate de forme arhitecturale, grafice, stilizate. Sandalele Kenna de la Dolly Shoes sunt lucrate artizanal din piele naturală. Modelul este numai bun pentru vară, dar și pentru zilele călduroase de toamnă îmi pare ideal.

Sandalele cu toc arhitectural pot înlocui cu succes pantofii stilettos la toate evenimentele verii. Sunt confortabile, datorită tocului stabil și a calapodului încăpător, iar materialele din care sunt create, pielea întoarsă camoscio și pielea neagră lăcuită, le transformă într-un adevărat răsfăț.

Sandale colorate pentru o vară perfectă

Niciodată n-au fost trendurile mai îndrăznețe în materie de culori. Galbenul a apărut ca trend în materie de culori la show-rile de modă ale marilor designeri, încă din primăvara lui 2019. În cadrul New York Fashion Week, culoarea propusă de Pantone Color Institute a adus pe podium energie și bucurie. Vorbim despre Aspen Gold, un galben-auriu care ne înveselește zilele de vară.

Dolly Shoes propune mai multe modele în culorile verii: sandale din piele naturală France, culoarea Ananas, adică o variantă Aspen Gold chiar mai veselă și mai prețioasă, sandale din piele naturală France X, care îți pun în valoare gleznele subțiri, într-o culoare inspirată de cocktailul preferat al verii – Mojito. Sau, pentru un look clasic, același model, pe galben, din piele naturală box.

Preferatele mele rămân France Ananas, de care m-am îndrăgostit la prima vedere, chiar în ziua în care am descoperit magazinul Dolly Shoes pe Strada Străduinței,  numărul 1. Le-am purtat cu bucurie la primele petreceri ale verii și sunt sigură că o să le iau cu mine peste tot. Mai ales la mare!

Fashion & Accessories

One Reply to “Trenduri în încălțămintea feminină de vară: sandale din piele”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *