Festivalul Teatru sub Lună, powered by InDArt, singurul festival independent de teatru în aer liber, ajunge în această vară la ediția cu numărul 5.  Între 5-21 iulie, pentru a sărbători cum se cuvine această ediție aniversară, festivalul a pregătit numeroase surprize culturale. Pentru prima oară în 5 ani, festivalul se va desfășura în două locații: Quantic (Intrarea Grozăvești) și Teatrul InDArt (Colței 44) cu participarea a peste 300 de artiști.

De luni până joi vă puteți bucura de lansări de carte, vernisaje, ateliere de teatru și improvizație, ateliere de fotografie, dezbateri culturale și conferințe la Teatrul InDArt, iar weekend-ul (de vineri până duminică) e rezervat pieselor de teatru și concertelor în aer liber de la Quantic. De asemenea, sala mare va găzdui o expoziție de artă contemporană.

Anul acesta ne vom bucura de cultură la Quantic cu:

  • 15 spectacole de teatru, majoritatea comedii – 5 PREMIERE
  • 18 concerte de jazz, rock acustic, balade – Lansări de trupe noi, expoziţie de fotografie, pictură, sculptură în lemn, costume

La acestea se adaugă și o zonă de relaxare, food-court și spectacole stradale.

Programul complet îl găsiți pe www.teatrusubluna.ro

Biletele se achiziționează online de pe www.mystage.ro, www.entertix.ro, www.iabilet.ro, www.bilete.ro sau de la intrare, în ziua evenimentului.

Variante disponibile (acum în PRESALE):

Bilet 1 DAY PASS – 40 de lei (30 de lei pentru studenți și pensionari)

Abonamentul FULL PASS FESTIVAL – 215 lei. Îţi asigură intrarea la toate piesele de teatru, concerte şi activităţile de pe perioada festivalului, 5-21 IULIE.

Abonamentul de WEEK-END – 105 lei. Este valabil doar pentru unul din cele 3 week-end-uri (de vineri și până duminică, inclusiv) şi va fi validat în prima zi de utilizare. Abonamentul asigură accesul la toate spectacolele și activităţile din acel week-end.

Toate evenimentele organizate la sediul Teatrului InDArt sunt cu intrare liberă pe baza unei rezervări online la adresa de e-mail: contact@indart.ro.

#teatrusublună vizează în primul rând revitalizarea comunitară, oferind tinerilor un spațiu de interacțiune, comunicare și exprimare prin intermediul artei.

#teatrusublună este o inițiativă de îndrumare și informare cu scopul consolidării culturii contemporane.

Credem că regenerarea culturală și artistică sunt esențiale într-o societate ale cărei valori au dispărut sub monolitul comunismului și susținem importanța diversității și a inițiativei individuale sau colective.

ORGANIZATOR: TeatrulInDArt
Co-organizatori: Quantic, mySTAGE, RoEvents.ro

PARTNENERI MEDIA: RADIO GUERRILLA

Agerpres, Zile și Nopți, Noi3.life, Read my Mind, Elite Business Woman, Imagine Art Studio, roxanabursuc.com, VIPstyle, trascu.ro, Presa în blugi, LaTeatru.eu, Flawless, Alina BarbuCR Design, Macnetize, Camera Luminoasă, Breasla Cuvântarilor, Conectica, Qfeel, Fundația pentru Tineret a Municipiului București, Connect Media, La Prăjiturela, IQool, Graphis Advertising, Alina Anghel Blog, Surorile Călătoare, BLM, iabilet.ro, Entertix, bilete.ro.

 

Lifestyle & Leisure

One Reply to “Hai și tu la Festivalul Teatru sub Lună!”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *