Vacanța este acea perioadă din an dedicată odihnei și noilor aventuri, care ne încălzesc sufletul și ne dau energie tot anul. La mare, la munte sau în străinătate, vrem cu toții să trăim experiențe noi și să ne facem plinul la amintiri frumoase. Ca toate să iasă cum trebuie și să ne putem bucura de o vacanță perfectă, avem nevoie și de aliați pe măsură. Adică de parteneri de călătorie la fel de frumoși ca noi, dar și de produse care să ne ajute să rămânem sănătoși, energici și zâmbitori.

Ți-am pregătit un ghid util despre trusa de vacanță și tot ce ar trebui să conțină ea, inclusiv produse de îngrijire cu extracte naturale.

Ce este trusa de vacanță

Ți s-a întâmplat și ție să ajungi undeva și să ai nevoie de o pastilă pe care nu o găsești, ori de un banal plasture? Trusa de vacanță este, practic, un pachețel gândit de acasă și pus cu atenție în valiză, pentru a evita astfel de momente. Ea ar trebui să conțină atât medicamente, cât și produse de îngrijire cu extracte naturale, alese în funcție de destinația ta. Dar și de preferințe.

Poți transforma ușor un portfard mai vechi într-o trusă de vacanță completă, care să cuprindă toate lucrurile de care ai nevoie.

Citește și: De ce e bine să călătorești cu bagaj mic?

Ce ar trebui să conțină (P)

E bine să fii pregătit pentru orice, iar trusa de vacanță este cel mai simplu mod de a te asigura că ești. Ea ar trebui să conțină, în primul rând, medicamentele pe care le folosești frecvent sau zilnic, plasturi, bandaje și tifon steril – în caz de accidente și produse de îngrijire cu extracte naturale, precum emulsia de plajă pentru protecție solară cu ulei de argan BIO Kräuter®, care protejează pielea de radiațiile solare UVA/UVB și asigură o bronzare uniformă. Noi am primit acestă loțiune de plajă de la Life Care®, am testat-o și ne-a impresionat textura ușoară și nelipicioasă, dar tu poți alege orice altă loțiune, cremă sau ulei cu SPF. Important e să-ți aduci aminte că ai nevoie de protecție solară vara, indiferent dacă te duci la mare sau la munte.

Pe lângă produsele de mai sus, la care sigur te-ai gândit și tu, mai există câteva lucruri musai de împachetat în trusa de vacanță. Printre ele se numără: sprayul împotriva insectelor/tânțarilor, gelul antibacterian, șervețelele umede și uscate, cremă sau unguent pentru calmarea iritațiilor și arsurilor solare. Pentru cel din urmă îți propunem fie gel pe bază de Aloe vera, fie chiar varianta propusă de Life Care®: Gel pentru calmarea iritațiilor cu mentă BIO Kräuter®. Ambele sunt produse de îngrijire cu extracte naturale și ambele calmează ușor pielea arsă de soare și revigorează pielea.

Important în orice vacanță

Trusa de vacanță poate fi de ajutor la nevoie, iar asta înseamnă economie de timp și bani, dar și un plus de confort. Pe lângă produsele recomandate de noi, ea poate fi personalizată ușor cu alte lucruri de care ai putea avea nevoie, de la ac și ață, agrafe sau ace de siguranță, până la copii ale documentelor de călătorie sau biletelor de avion. Life Care® recomandă două alte produse de care ai putea avea nevoie: Gelul anticelulitic cu mentă BIO Kräuter® și Crema de corp calmantă, cu unt de Shea și plante BIO Kräuter®.

Nu uita că fiecare produs pe care îl alegi pentru trusa de vacanță ar trebui să fie potrivit pentru tine și nevoile tale, testat în prealabil și împachetat cu grijă, pentru a preveni accidentele. Poți lua cu tine produse de îngrijire cu extracte naturale și acțiune specifică, așa cum este gelul anticelulitic de mai sus, dar poți opta și pentru produse de uz general, precum crema de corp preferată.

Citește și: Playlist de vacanță

Beauty & Make-up

One Reply to “Trusa de vacanță: produse de îngrijire cu extracte naturale”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *