Victoria’s Secret a lansat un nou magazin online în România: www.victoriassecretbeauty.ro. Acesta este locul perfect pentru a descoperi toate produsele de înfrumusețare oferite de celebrul brand american, de la parfumuri, produse de îngrijire corporală, produse pentru îngrijirea buzelor și până la produse de înfrumusețare din celebra gamă Pink. În plus, noul site include și rubrici speciale pentru cadouri și oferte, ca experiența de shopping online să fie rapidă și plăcută.

Ce găsești în noul magazin online Victoria’s Secret?

Printre produsele noastre preferate, care sunt acum disponibile ușor online, se numără și gama de parfumuri și produse de îngrijire corporală Bombshell. Celebrul parfum cu același nume este o creație de succes a parfumierilor Adriana Medina-Baez și Mark Knitowski și are note de vârf de fructul pasiunii, grepfrut, ananas, mandarină și căpșune. Inima parfumului se dezvăluie ușor, în note de bujor, vanilie, fructe de pădure, iasomie și lăcrămioare. Baza parfumului este seducătoare și profundă: mosc, note lemnoase și mușchi de stejar.

În plus, în noul magazin online găsim și alte variante ale celebrului parfum Bombshell: Bombshell Oud, cu o aromă orientală, intensă, Bombshell Seduction, cu note florale, calde și seducătoare și Bombshell Passion, o aromă florală intensă, luxuriantă.

Citește și: Victoria’s Secret…

Loțiuni de corp sau spray-uri de corp?

Indiferent ce variantă preferi, acum le găsești pe toate în noul magazin online Victoria’s Secret. Aromele sunt exact așa cum ar trebui să fie, adică ele reprezintă stări și emoții. Gama Pure Seduction este ideală pentru momentele senzuale, gama Velvet Petals a fost creată pentru a ne oferi un plus de feminitate, în timp ce Rush și Aqua Kiss sunt proaspete și revigorante, ideale pentru acele momente în care avem nevoie de o porție rapidă de răsfăț.

Vestea bună este că nu trebuie neapărat să alegem o aromă anume, ci putem opta pentru combinații sau seturi cadou. Până la urmă, ce modalitate mai bună de răsfăț avem la dispoziție, dacă nu aceea de a ne face singure un cadou frumos, măcar din când în când?

Citește și: Lenjerie intimă…

Beauty & Make-up

One reply to “Victoria’s Secret a lansat un nou magazin online în România”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *