Victoria’s Secret a lansat o nouă colecție de costume de baie, colecție inspirată de cele mai faimoase destinații de vacanță. Noile piese sunt disponibile într-o mare varietate de modele, dar și de mărimi: de la XS la XL. Cu imprimeuri vesele, de inspirație retro, sau uni, cu diferite croiuri potrivite pentru diferite siluete, noile piese își așteaptă stăpânele în magazinul VICTORIA’S SECRET din Băneasa Shopping City București.

Costume de baie de inspirație retro

Multe femei admiră croiurile retro, atât de potrivite siluetelor feminine. Iar dacă luăm în calcul și imprimeurile cu buline, flori sau animal print, rezultatul nu poate fi decât seducător. Victoria’s Secret propune piese de inspirație retro ideale pentru siluetele de tip clepsidră, dar și pentru toate femeile care își doresc accente desprinse din alte vremuri și un plus de eleganță la plajă.

Citește și: Lenjerie intimă…

Culori puternice care evocă veselie

Pantone Color Institute a ales două culori pentru anul 2021, iar una dintre acestea este Illuminating, un galben luminos ce amintește de zilele însorite de vară. Această culoare nu putea lipsi din noua colecție de costume de baie de la Victoria’s Secret. Ea este accentuată și de alte piese în culori la fel de vesele: turcoaz, roz, roșu, dar și imprimeuri vesele și jucăușe.

Citește și: Ce găsim la…

Tratează nehotărârea cu mix&match

Unul dintre cele mai mari avantaje ale noii colecții de costume de baie de la Victoria’s Secret este faptul că multe dintre piese pot fi combinate între ele pentru a crea un costum de baie original, perfect adaptat siluetei și preferințelor. Pentru că fiecare femeie este unică și specială, celebrul producător de lenjerie îi oferă astfel posibilitatea de a se exprima în felul ei unic, chiar și la plajă.

Fashion & Accessories

One reply to “Victoria’s Secret a lansat o nouă colecție de costume de baie”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.