Cunoscută anterior pentru proiectul Miss Mary, Holy Molly a reușit să cucerească România odată cu lansarea piesei “Everybody’s Scared.” Talentata cântăreață nu s-a oprit aici, căci odată cu începerea noului proiect latura ei puternică a ajutat-o să-și exprime sentimentele în muzică, prin două piese noi: “Menage A Trois” și “TWINKLE TWINKLE.”Am stat de vorbă cuHoly Molly pentru a afla mai multe despre muzică și inspirația din spatele ei, dar și despre ce înseamnă perioada din prezent pentru un tânăr artist. Vă invităm să citiți un nou interviu flawless.

Ai devenit cunoscută în România și în străinătate odată cu apariția piesei “Everybody’s Scared.” Care este povestea ei?

“Everybody’s Scared” a fost scrisă într-o perioadă foarte grea, din multe puncte de vedere. Nu știam ce să fac cu viața mea, nu aveam bani, renunțasem la actorie și mă afundam în anxietate zilnic. Apoi a luat naștere piesa asta, în care mi-am așternut gândurile și fricile. Și iată că de atunci s-au întâmplat numai lucruri bune. Poate asta e lecția din spatele piesei, să înveți să fii sincer cu tine și să folosești părțile negative din viața ta ca inspirație în procesul creativ.

Cum a apărut muzica în viața ta și cum a luat naștere, mai târziu, drumul de la Miss Mary la Holy Molly?

Mereu am trăit și am comunicat prin muzică. De la 4 ani, viața mea s-a împărțit între concursuri de muzică, ore de canto, pian, chitară și teorie muzicală. Proiectul Miss Mary a început când aveam 13 ani și m-a crescut atât de frumos. Timp de 8 ani, am învățat să mă exprim prin muzică și să experimentez tot ce presupune ea. Apoi am luat o pauză de 2 ani și acela a fost momentul în care am simțit că nu mă regăsesc, că nu sunt eu în totalitate. Și am schimbat TOT. Holy Molly nu a însemnat doar schimbarea numelui de artist, ci a venit la pachet cu un alt concept, altă atitudine, cu tot ce adunasem până atunci și nu manifestasem niciodată. Mereu am avut în mine partea strong, kinky și playful, dar nu aveam cum să o scot la iveală.

După “Everybody’s Scared” a urmat “Ménage à trois,” o piesă care i-a dus pe mulți cu gândul la senzualitate și sexualitate. Despre ce e vorba în “Ménage à trois,” de fapt?

“Menage A Trois” este definiția singurătății, pusă în versuri. Această piesă nu vorbește în niciun caz despre un threesome, ci despre momentele în care ești doar tu cu tine. Când am scris piesa, m-am gândit la acest “menage a trois” ca la o scăpare din realitatea de care nu eram mulțumită. A fost, probabil, prima oară când mi-am exteriorizat partea dark, senzuală, și totuși singură, a nimănui. Piesa vorbește despre singurătatea adâncă în care îți lași gândurile și fanteziile să curgă, despre momentul în care te întâlnești cu “me, myself and I”, cu toate personalitățile tale, fără reținere, fără inhibiții.

Citește și: Minelli: Alegeți…

Am meditat, am făcut sport, am ascultat muzică veselă și am dansat, am învățat să mă bucur de liniște și să practic recunoștința.

Holy Molly

Sunt sigură că mulți dintre noi am simțit singurătatea și tristețea altfel în perioada de izolare, așa că am ascultat “Ménage à trois” cu sufletul. Tu ce alte piese ai ascultat în perioada de izolare și de ce?

Pentru mine, perioada de izolare a fost una foarte productivă. Pot spune că am scris mai multe piese decât am ascultat. Am încercat să mă focusez, ca să nu cad în plasa gândurilor și a grijilor. Am meditat, am făcut sport, am ascultat muzică veselă și am dansat, am învățat să mă bucur de liniște și să practic recunoștința. Recomandare din perioada de izolare: Twenty One Pilots – Chlorine.

Eu văd “TWINKLE TWINKLE” ca pe un imn al tuturor femeilor rănite în relații toxice. Sunt incredibil de mulțumită de acest proiect.

Holy Molly

Știu că ai lansat recent o nouă piesă, cu un mesaj altfel: “TWINKLE TWINKLE.” Spune-mi mai multe despre ea!

Eu văd “TWINKLE TWINKLE” ca pe un imn al tuturor femeilor rănite în relații toxice. Sunt incredibil de mulțumită de acest proiect, am avut parte de o echipă minunată, iar conceptul clipului a fost peste așteptări. Mi-a plăcut enorm să conturez acest personaj care “torturează” după ce a fost torturat, iar aici s-a văzut cât de mult îmi lipsea să joc. De data asta, am putut să experimentez latura psycho, crazy, a personajului Holy Molly. Nu pot să neg, Twinkle a fost modalitatea mea de a exterioriza emoții blocate în mine de mult timp din relații vechi, experiențe ce trebuiau puse pe note.

Ce alte proiecte ai la începutul lui 2021 și ce îți dorești cel mai mult anul acesta?

Să creez, să călătoresc, să mă bucur de toată fericirea și abundența care mă înconjoară. Să încep proiecte noi, să joc, și, cel mai important: să cânt în fața oamenilor, să am concerte. Îmi e incredibil de dor!

Întoarcerea la normalitate reprezintă un țel important pentru mulți dintre noi. Cum crezi că ne poate ajuta muzica să mergem înainte cu optimism?

Muzica, împreună cu toate celelalte arte, reprezintă o conectare puternică cu prezentul, iar singura cale de a reveni la normalitate este să trăim AICI, ACUM. Să ne bucurăm că suntem, să trecem peste frustrările din trecut sau grijile legate de viitor. Muzica este o formă pură de trăire, de ancorare în orice realitate îți dorești. Wow, ce poetică am fost! 🙂

Revista www.flawless.ro pune accent nu doar pe calitățile noastre, ci și pe micile “vicii” care ne fac speciali. Care este plăcerea ta vinovată?

Nu știu dacă am dobândit vreun viciu până acum, căci m-am plictisit de toate după scurt timp. Îmi place să dorm și trag un power nap pe unde apuc, îmi plac enorm pastele și sushi, recunosc că mai mănânc junk food din când în când. Viciile au de fapt un rol foarte important în viața noastră, îți oferă un anumit tip de confort, de relaxare. Așa că, from time to time, why not?

Citește și: Andia: Aș da…

Ce planuri de vacanță ai în 2021 și ce ți-ar plăcea să descoperi sau să redescoperi anul acesta?

Anul acesta voi merge într-o destinație minunată în America de Sud, în scurt timp. În rest, depinde foarte mult de cum evoluează lucrurile, dar mi-ar plăcea enorm să ajung în Asia, oriunde. Și să revizitez Malta, e my spiritual home.

Fiindcă tot a venit vorba de călătorii, spune-mi ce iei mereu cu tine în deplasare, fie că vorbim despre vacanțe, concerte sau drumurile noastre de zi cu zi.

Nu plec nicăieri fără inelele mele, care sunt foarte legate de ai mei, de tot ce înseamnă familie și protecție, și lentilele de vedere, căci n-aș vedea nimic fără ele.

Lifestyle & Leisure

6 Replies to “Holy Molly: Eu văd TWINKLE TWINKLE ca pe un imn al tuturor femeilor rănite în relații toxice – INTERVIU FLAWLESSS”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *