Lenjeria intimă este, probabil, una dintre cele mai la îndemână arme pe care le putem folosi pentru a ne simți mai bine, mai frumoase, mai seducătoare. Ori de câte ori ne gândim la seducție, ne vin în minte imagini cu dantelă fragilă, delicată, sau după caz, vorbă și port, materiale moi, naturale, în culori feminine. Nu putem vorbi despre lenjerie intimă fără a recunoaște multiplele posiblități de a ne seduce, în primul rând pe noi înșine. Stim că fiecare piesă este diferită, tot așa cum fiecare femeie e diferită, unică și specială. De aceea vă propunem 3 noutăți de la Victoria’s Secret!

Sutienele din gama Body by Victoria

Una dintre cele mai iubite colecții de lenjerie intimă de la Victoria’s Secret, gama Body by Victoria a fost proiectată cu o căptușeală Memory Fit care se mulează pe curbele tale, pentru confort maxim. Această gamă cuprinde acum și piese cu dantelă, iar aceasta este realizată cu cel puțin 50% fire reciclate. Practic, vorbim despre o modalitate mică de a ne susține planeta.

She walks in beauty, like the night
Of cloudless climes and starry skies;
And all that’s best of dark and bright
Meet in her aspect and her eyes;
Thus mellowed to that tender light
Which heaven to gaudy day denies.

Lord Byron

Corsete, sutiene și tanga Dream Angels

Dacă gama de mai sus este dedicată confortului, Dream Angels este dedicată seducției. Vorbim despre o gamă de lenjerie intimă creată special pentru cele care adoră materialele luxoase și detaliile de inspirație victoriană. Cele mai noi seturi de lenjerie sunt inspirate de imagini seducătoare din trecut. Mărimi disponibile: 30A-44D, 38G.

Citește și: Noi colecții…

Lenjerie intmă și pijamale Favorite T

Favorite T reprezintă un mix interesant între cele două game de mai sus. Dedicate confortului, dar mizând pe un plus de strălucire, piesele din cadrul acestei game îmbină sutiene, chiloți, bustiere, dar și pijamale și haine de interior perfecte pentru doamnele elegante de pretutindeni. Mărimi disponibile: Mărimi 30A-40DDD.

Citește și: Cum se exprimă…

Nu uitați că lenjeria intimă de calitate este o modalitate excelentă de a vă răsfăța pe voi înșivă cu dragoste și atenție. Dar și o ocazie perfectă de „a păși în frumusețe,” exact ca în versurile poetului.

Fashion & Accessories

3 Replies to “Lenjerie intimă: 3 noutăți de la Victoria’s Secret”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *