Pentru multe dintre noi, toamna înseamnă mai degrabă back to office decât back to bed. Însă asta nu înseamnă că feminitatea noastră trebuie să aibă de suferit, ori că nu putem profita de acest sezon superb pentru a ne ascuți cum se cuvine armele feminine. Victoria’s Secret ne ajută să ne simțim mai bine în pielea noastră lansând noi colecții de lenjerie intimă seducătoare. Până la urmă iubirea începe cu stimă și iubire de sine, și ce poate fi mai plăcut și mai seducător decât o imagine senzuală reflectându-se în oglindă?

În magazinul din Băneasa Shopping City, Victoria’s Secret propune noi modele de lenjerie intimă seducătoare. Ele te vor ajuta și pe tine să te reîndrăgostești de formele tale.

Cele mai dorite piese de lenjerie intimă seducătoare

Incredible by Victoria’s Secret te ajută să obții volumul și formele pe care ți le dorești, fără compromisuri. Noile sutiene oferă suport, dar și lejeritate pentru mișcările corpului.

Love by Victoria propune diferite piese de lenjerie intimă seducătoare, cu detalii glam: sutiene push-up cu inserții glitter, de dantelă și cu jocuri de transparențe.

Body by Victoria este o gamă care include sutiene comode, invizibile sub haine, dar suficient de frumoase încât să îți ofere un boost de încredere, ori de câte ori ai nevoie. Must-have pentru orice ocazie în care vrei să te simți pur și simplu bine în propria-ți piele.

Dream Angels este întotdeauna o alegere reușită atunci când ai nevoie de un plus de senzualitate. Poți alege print-uri fresh, dantelă si nuanțe din colectia Favourite T pentru întâlniri romantice sau, de ce nu, doar pentru tine.

În plus, Victoria’s Secret știe că lenjerie intimă seducătoare nu înseamnă doar mătase și dantelă, ci și pijamalele din material moale, cu design atrăgător, pentru un look demn de tipul girl next door. Colecția sport nu este doar pentru iubitoarele orelor de aerobic, ci și pentru a compune ținute casual cu un twist proaspăt și tineresc.

Teddy și négligée sunt acele piese cu adevărat memorabile, în materie de lenjerie intimă seducătoare. Un body prețios din dantelă sau un furou din satin ultra-ușor este cel mai frumos cadou pe care ți-l poți face în această toamnă.

Fashion & Accessories

3 Replies to “Noi colecții de lenjerie intimă seducătoare de la Victoria’s Secret (P)”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *