Am descoperit-o pe Alexia drept o artistă tânără, foarte talentată, autentică și profundă. După ce noua ei piesă, „Pentru tine”, m-a făcut să visez la depărtări și apropieri în dragoste, mi-am propus să aflu mai multe despre ea și despre pasiunea ei pentru muzică. Am descoperit că Alexia se lasă inspirată de artiști internaționali, dar și de propria bunică, că se consideră un copil norocos și că iubește energia oamenilor din jurul ei. Vorba piesei, să nu ne pierdem timpul cu prea multe cuvinte: e momentul pentru un nou interviu flawless, de această dată cu Alexia!

Știu că muzica face parte  din viața ta încă din copilărie, dar și că bunica ta a avut o influență mare la acea vreme. Spune-mi cum te-ai îndrăgostit de muzică.

Cred că ea m-a descoperit pe mine… și, în timp, a devenit un mod de viață, a devenit cel mai bun refugiu al meu. Nu aș putea să mă rezum la un moment anume, muzica este prima mea amintire, face cumva parte din mine. Muzica a fost mereu acolo, iar eu am devenit tot mai apropiată și mai legată de ea. Da, bunica m-a învățat primele cântece. 🙂

Se întâmplă destul de rar ca un vis din copilărie să devină realitate. Ce alte studii crezi că ai fi urmat și spre ce carieră te-ai fi îndreptat, dacă nu ar fi fost muzica?

Întotdeauna am fost atrasă de artă, de fashion, deci probabil stilistă. 🙂

Photo: Global Records

Pentru că tot am ajuns la capitolul visuri împlinite, ce ai simțit când ți-ai auzit pentru prima dată piesa la radio?

Am pielea de găină și acum, când îmi reamintesc trăirea. Pfff… am izbucnit în plâns, nu îmi venea să cred, pur și simplu. E cea mai mare bucurie, cel mai frumos sentiment, atunci când văd că munca și dorința mea de-o viață dau roade. Probabil pentru unii pare destul de nesemnificativ, însă pentru mine a fost unul dintre cele mai frumoase momente din viață.

Cum a reacționat familia ta când a aflat că faci o piesă cu DJ Project și, ulterior, că piesa respectivă a ajuns la aproape 4 milioane vizualizări pe YouTube?

Mă consider un copil foarte norocos din acest punct de vedere, părinții mei mereu m-au susținut în tot, mereu au avut grijă ca visul meu să devină realitate. S-au bucurat foarte mult pentru mine.

Photo: Global Records

Muzica este prima mea amintire, face cumva parte din mine. Muzica a fost mereu acolo.

Alexia

Ce artiști te inspiră și care sunt melodiile tale preferate?

Asta este o întrebare grea. Mă inspiră mulți artiști, atât din România, cât și din străinătate. Hmm… piesa care e pe repeat acum este „Take You Dancing – Jason Derulo”.

Citește și: Olivia Addams…

În afară de muzică, ce alte vicii ai? Care sunt pasiunile la care nu crezi ca vei renunța vreodată?

Fotografia, îmi place mult să fac poze, desigur… și să fiu pozată. 🙂 Îmi place să imortalizez momente și imagini de neuitat.

În perioada de izolare, cel mai mult ti-a lipsit…

 Energia oamenilor… Mi-a lipsit mult conexiunea cu oamenii.

Photo: Global Records

Dacă ar fi să alegi un artist alături de care să apari pe scenă, cine ar fi acela?

Ava Max. 🙂

O carieră în muzică nu înseamnă doar talent. Ce ai recomanda unei fete flawless care își dorește să urmeze acest drum?

Muuultă încredere, muuultă muncă! Am învățat un lucru foarte important, nu există imposibil! Cât timp există dorință și ambiție, ORICE ESTE POSIBIL!

Citește și: Mark Stam…

Ne apropiem de finalul lui 2020, un an care a fost dificil și obositor pentru mulți dintre noi. Ce îți dorești cel mai mult, în lunile care urmează?

Să fiu o versiune și mai bună a mea! Să scot muzică de calitate și să fac oamenii fericiți!

Lifestyle & Leisure

2 Replies to “Alexia: Muzica a fost mereu acolo – INTERVIU FLAWLESS”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *