Alex Trif, un TikTok influencer deja celebru în România și nu numai, este cunoscut pentru clipurile amuzante și tranzițiile care distrează cei peste 830.000 de followers. Chiar dacă, pentru mulți dintre noi, TikTok este doar o nouă rețea de socializare dedicată amuzamentului, Alex ne-a arătat că e nevoie de multă muncă și de perseverență pentru a ajunge celebru aici. Am stat de vorbă cu el pentru a afla care sunt diferențele între cele mai faimoase rețele de socializare, de ce a transformat TikTok într-o adevărată profesie și, mai ales, dacă pasiunea lui pentru RObotzi este reală. Vă invităm să citiți un nou interviu flawless cu Alex Trif.

Pentru mulți dintre noi, 2020 a fost un an destul de ciudat. Spune-mi cum a fost pentru tine?

Recunosc că și pentru mine anul 2020 a fost destul de ciudat, dar în același timp, în acest an mi-am îndeplinit multe obiective. 

Septembrie înseamnă back to school. Cum te aștepți să fie începutul acestui nou an școlar?

Sper să fie totul okay în legătură cu școala și să facem așa cum se face normal, pentru că am trecut în clasa a XII-a și anul acesta o să fie destul de dificil pentru mine. So I hope everything is gonna be fine.

Citește și: Dania @ninjagirldraws…

TikTok este, probabil, cea mai promițătoare rețea de socializare în acest moment. Spune-mi cum a început aventura ta pe TikTok.

Aventura mea a început pe Musical.ly, de pe un alt cont, iar când a apărut TikTok eram foarte entuziasmat pentru că știam că urmează o schimbare în bine. Țin minte că postam doar pentru fun, nu m-am gândit niciodată că pot ajunge aici, but here I am și sunt foarte recunoscător pentru tot ce mi se întâmplă.

Ce înseamnă transition și cum ai ajuns atât de cunoscut în acest domeniu?

Transition? Ei bine, tranzițiile sunt domeniul meu și se definesc prin trecerea de la o situație sau de la o stare la alta, pe un fond muzical. Există o grămadă de tranziții care se practică acum pe TikTok și care sunt în trend, motiv pentru care mereu am încurajat persoanele care fac acest tip de conținut. Nu e deloc ușor să faci asta, e nevoie de mult timp, de răbdare și de creativitate.

Probabil că mulți dintre followers se întreabă asta: chiar îți place RObotzi?

Da, chiar îmi place seria RObotzi! Cunosc această serie de multă vreme și nu m-am gândit că le-ar plăcea atât de mult celor de pe TikTok actingul pe RObotzi. Acum că a devenit virală această serie pe TikTok, o să continui să postez și acest tip de content.

Ce faci în timpul liber, când nu te ocupi nici de școală, nici de TikTok?

Timpul liber îmi place să mi-l petrec călătorind în diferite părți alte țării. Îmi place să ies cu prietenii peste tot și mereu aleg varianta să merg în drumeții, în locul mersului cu mașina.

Citește și: Dr. Nico Ferariu…

Pe TikTok se promovează cel mai mult creativitatea și originalitatea.

Alex Trif

Ai influencers preferați? Dar artiști preferați?

Am și influencers și artiști preferați, dar pe toți îi respect în mod egal și apreciez ceea ce fac, pentru că știu că nu e deloc ușor să faci asta. Pe TikTok, cred că persoana care îmi transmite cel mai bun vibe este Baby Ariel, care e cunoscută de la începutul aplicației și care mereu va rămâne iconică pentru mine.

Ce ai recomanda unui influencer la început de drum pe TikTok?

Sfatul meu e să nu renunțe niciodată! E nevoie de mult interes și de răbdare pentru a face content. Toată lumea trece prin perioade mai bune sau mai rele pe TikTok, dar dacă ești motivat, totul se transformă în bine.

Care sunt, după tine, cele mai mari diferențe între TikTok și celelalte platforme social media?

Cea mai mare diferență e că pe această aplicație se promovează cel mai mult creativitatea și originalitatea.

La sfârșitul lui 2020, îți dorești…

În primul rând, îmi doresc să ajung la 1M de followers pe TikTok și mă simt foarte motivat să îmi ating țelul.

Fun & Games

2 Replies to “Alex Trif: Nu m-am gândit niciodată că pot ajunge aici cu ajutorul TikTok”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.