După o pauză de șase luni, SocialPedia revine cu o nouă ediție, de data aceasta, online. Ediția a 19-a a SocialPedia, singura conferință lunară de social media din România, are loc pe 22 octombrie, de la ora 18:00, live pe ZOOM. Speakerii acestei ediții sunt: Nicoleta Scarlat, Director de Vânzări Eisberg, Alina Greavu, creator de conținut @Aluziva, și Loredana Pecie, psiholog.

Despre ediția a 19-a a SocialPedia

Trecem printr-o perioadă provocatoare, în care atât brandurile, cât și influencerii și oamenii care lucrează în social media trebuie să se reinventeze și să găsească noi metode de comunicare. Tranziția spre mediul online este din ce în ce mai evidentă, iar acest lucru vine și cu părți mai puțin bune: apar stresul, anxietatea și oboseala mentală, într-o industrie care s-a văzut nevoită să își schimbe abordarea.

Citește și: SocialPedia 18…

Invitații SocialPedia 19 vor aborda toate aceste subiecte și vor încerca să răspundă la întrebări precum:

– Cum s-au adaptat brandurile și influencerii la noua situație?

– Ce a adus această schimbare în strategiile de comunicare și, respectiv, de vânzare?

– Care sunt previziunile și planurile de business și comunicare pentru viitor?

– Cum trebuie să aibă grijă de sănătatea lor mentală specialiștii în digital, influencerii?

– Cum ne relaxăm, cum învățam să luăm pauze?

– Cum mai facem diferența dintre viața personală și viața profesională, în condițiile de work from home?

Citește și: SocialPedia 17…

Ce își propun organizatorii SocialPedia 19

“Ultimele luni ne-au determinat pe toți să ne reconfigurăm traseul, fie că vorbim despre branduri, influenceri sau despre oamenii care lucrează în social media și digital. Toată această perioadă a venit cu multe schimbări, care și-au pus amprenta asupra noastră, într-un fel sau altul. Credem că este nevoie despre o discuție sinceră și deschisă, în care să povestim despre ce s-a întâmplat și despre cum ne putem adapta. De aceea, la finalul evenimentului am pregătit și un workshop susținut de un psiholog, care ne va da câteva tips&tricks despre cum putem gestiona toate emoțiile din ultima perioadă, apoi vom face câteva exerciții practice”, declară organizatorii evenimentului.

Nicoleta Scarlat, Director de Vânzări Eisberg, va susține o prezentare de tip studiu de caz despre strategia de comunicare a brandului în această perioadă dificilă.

Psihologul Loredana Pecie vorbește pe tema sănătății mentale a specialiștilor din comunicarea online, în cadrul unui workshop aplicat (exerciții de respirație, studii de caz și alte surprize).

Apoi Aluziva va continua apoi cu lecțiile pe care le-a învățat în această pandemie, ca influencer, mamă și om care privește cu optimism spre viitor.

Biletele sunt disponibile online și pot fi cumpărate de aici:   https://socialpedia.eu/events/socialpedia-19/

Lifestyle & Leisure

2 Replies to “SocialPedia 19: Lecții din pandemie cu Nicoleta Scarlat, Aluziva și psihologul Loredana Pecie”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *