Victoria’s Secret (VS) a deschis primul magazin în România, în Băneasa Shopping City din București. Brandul de lenjerie de renume mondial este celebru pentru evenimentele sale, pentru produsele de calitate superioară, la prețuri diverse, dar și pupermodele care l-au consacrat. Printre acestea se numără Candice Swanepoel, Barbara Palvin, Taylor Hill și Sara Sampaio. Însă dincolo de marea deschidere și de parteneriatul cu Alshaya Group, rămâne o întrebare. Ce găsim la magazinul Victoria’s Secret din Băneasa Shopping City?

După aproape patru decenii de experiență în design și ingeniozitate în materie de sutiene și alte piese de lenjerie, VS intră pe piață românească așa cum ne așteptam: cu o gamă largă de produse. Compania pune accent pe potrivirea perfectă a sutienului cu purtătoarea lui, pe modă, dar și pe confort, indispensabil pentru femeia de astăzi.

Citește și: Trench coat: cum să alegi…

Oferta de produse

Magazinul oferă o gamă largă de sutiene marcă proprie, chiloți și îmbrăcăminte de dormit. Toate colecțiile pentru care marca Victoria’s Secret este renumită la nivel mondial sunt disponibile și în magazinul din Băneasa Shopping City, inclusiv Luxe Lingerie, Very Sexy, Modern Romantic, Dream Angels, Luxe Essentials, Lounge și Casual. Marca oferă 39 de mărimi de sutien, de la 30A la 40DDD, cu diferite niveluri de întărire – neîntărite, ușor- întărite și push-up.

Liniile complete de parfumuri populare, cum ar fi Victoria’s Secret Bombshell, Victoria’s Secret Tease și Victoria’s Secret Love sunt disponibile, împreună cu ape de parfum Body Mists și produsele de înfrumusețare PINK by VS.

Magazinul prezintă, de asemenea, Victoria’s Secret Pink o colecție de sutiene, chiloți, îmbrăcăminte de casă și produse de frumusețe inspirate și destinate femeilor sub treizeci de ani.

Citește și: Renata Stan, Renee Design…

Cum arată magazinul Victoria’s Secret din Băneasa Shopping City?

Designul magazinului impresionează și păstrează perfect imaginea brandului. Fațada prezintă o abordare modernă, cu o intrare în magazin atrăgătoare, de culoare roz, iluminată,  în timp ce interiorul reproduce detalii spectaculoase, inspirate de lenjerie.

Partea din față a magazinului este întunecată și dramatică, cu o galerie de imagini atemporale în alb-negru, cu Supermodele. Partea laterală a magazinului se transformă într-o zonă strălucitoare, jucăușă, care conduce într-o zonă plină de energie a magazinului, dedicată în întregime sectorului PINK al VS.

Cabinele de probă sunt luxoase și dispun de iluminat specializat și de finisaje originale pentru a îmbunătăți experiența personalizată a clientelor în probarea sutienelor. Magazinul oferă, de asemenea, și un raion sofisticat de înfrumusețare, cu testare a parfumurilor marcă proprie.

Ce mai e de spus? Cam atât: #VSLovesRomania

Fashion & Accessories

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *