Trăim vremuri agitate în care jonglăm zi de zi cu un program supra-incărcat. Vrem să excelăm la job, dar suntem cu toții în căutarea acelui echilibru între viața profesională și cea de familie, pe care nu vrem sub nici o formă să o neglijăm.

Cum să ai un ten perfect? Simplu: Fă mișcare!

Având în vedere că e destul de greu să găsim timp pentru un ritual complet de îngrijire a tenului, află că sportul te poate ajuta foarte mult în drumul tău către un ten perfect.

Fie că vorbim de cardio, greutăți sau stretching, sportul practicat regulat contribuie la prevenirea îmbătrânirii timpurie a organismului, lucru demonstrat în nenumărate studii științifice.

Când abordezi mai multe tipuri de antrenamente îți stimulezi sistemul metabolic, îți amplifici nivelul de endorfine (hormonii fericirii) din organism, întărești sistemul imunitar și pui în mișcare circuitul sanguin, lucru care ajută enorm pielea să rămână luminoasă și sănătoasă.

Cum să ai un ten perfect – FOREO LUNA mini 3

În cursa pentru a obține un ten perfect, acum mai ai un as în mânecă, care contribuie ca un profesionist la strălucirea tenului tău – noul FOREO LUNA mini 3.

Dispozitivul de curățare a tenului LUNA mini 3 este ideal de folosit după antrenamentul tău obișnuit, pentru că îți exfoliaza perfect tenul, lăsându-l proaspăt și suplu, fără grija ca porii rămân incărcați de sebum și impurități.

LUNA mini 3 este compact, ușor și inteligent, simplu de purtat în geanta de sală și include “Glow Boost“, funcția pe care o activezi cu un simplu click. Această funcție specială îți asigură o curățare corectă, în doar 30 de secunde, care îți dezvăluie un ten luminos și strălucitor.

Dispozitivul LUNA mini 3 e simplu de folosit, datorită perilor minusculi și moi, din silicon ultra-igienic. Exfoliază-ți tenul cu acest gadget cool și te asiguri că în 30 de secunde te bucuri de un ten curățat în profunzime.

Cum sa ai un ten perfect-FOREO-LUNA-mini-3
Dispozitivul FOREO LUNA mini 3 este disponibil în magazinele Douglas si pe www.douglas.ro.

Vezi și: Cum să convingi copilul să mănânce

How to...

One Reply to “Cum să ai un ten perfect: sportul, aliatul neașteptat”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *