FOREO a lansat LUNA 3 plus, singurul dispozitiv din lume care combină funcția de curățare a pielii cu microcurentul. Conform producătorului, noul dispozitivul sonic LUNA 3 plus promite un nivel cu totul nou în materie de îngrijire a pielii. Acesta este destinat atât curățării pielii în profunzime, cât și realizării unui tratament facial eficient, pentru un plus de fermitate. Totul, în doar 2 pași.

Ce este FOREO LUNA 3 plus?

FOREO LUNA 3 plus este singurul dispozitiv pentru îngrijirea pielii din lume care este prezăvut atât cu funcție termică, cât și cu microcurent. Acesta accelerează îngrijirea pielii chiar în confortul propriei case și permite utilizatorilor să aibă acces la niște metode de îngrijire a tenului care erau disponibile anterior doar în saloanele de înfrumusețare.

Acest dispozitiv profesional generează căldură care, în combinație cu pulsațiile sonice și cu perii moi de silicon, „dizolvă” murdăria de la nivelul tenului. Pulsațiile cu microcurent concentrate și complet sigure redau apoi aspectul tineresc și strălucirea naturală a pielii. Utilizarea FOREO LUNA 3 este recomandată pentru obținerea unui ten curat și relaxat, dar și pentru prevenirea și tratarea ridurilor.

Ce spune producătorul?

„Curățarea temeinică este primul și cel mai important pas în îngrijirea adecvată a pielii.”

Chris Luckham de la FOREO, Elveția

„În 2013 am lansat prima perie sonică pentru față – acum iconica LUNA. Spun că întotdeauna curățarea profundă este extrem de importantă și adaug că funcția prin încălzire este într-adevăr o descoperire. Pe măsură ce pielea este încălzită, porii sunt deschiși, ceea ce înseamnă că faza de îngrijire ulterioară (de exemplu, aplicarea serumului, a esenței hidratante sau a cremei) va fi mult mai bine absorbită de piele. Curățarea termică ne pregătește perfect pielea pentru orice produs cosmetic cu care dorim să ne răsfățăm,” adaugă Luckham.

Pe lângă funcția de curățare profundă cu ajutorul căldurii, LUNA 3 plus oferă, de asemenea, și îngrijire concentrată cu microcurenți care întârzie îmbătrânirea. Dispozitivul este disponibil în două variante, pentru piele normală și pentru piele sensibilă, și poate fi folosit cu ajutorul aplicației mobile FOREO For You.

Citește și: De ce FOREO…

Ce spun utilizatorii dispozitivelor FOREO?

LUNA 3 plus reprezintă o actualizare a gamei LUNA și are cu 8 senzori situați între firele moi de silicon ultra-igienice, care se încălzesc până la o temperatură ideală pentru fiecare utilizare în parte. Aparatul elimină impuritățile fără a perturba echilibrul natural al pielii. În combinație cu cele 8.000 de pulsații T-sonice pe minut, LUNA 3 plus elimină până la 99,5% din impurități, sebum și reziduuri de machiaj, conform producătorului.

LUNA, modelul inițial care a dat și numele gamei, se bucură în continuare de un rating de 3.9 din 5 stele pe makeupalley.com, în timp ce modelul mai nou, LUNA 2, are un rating de 4 stele din 5 pe beaute-test.com. Chiar și adolescenții îl pot folosi cu ușurință. Curăță bine și lasă pielea foarte moale. Îmi place foarte mult efectul de masaj pe care îl obțin datorită vibrațiilor, care relaxează și revigorează pielea. Îmi place foarte mult acest aparat,” spune Mona pe beaute-test.com.

Citește și: Descoperă FOREO…

FOREO LUNA 3 plus: de reținut

LUNA 3 plus este singurul dispozitiv din lume care combină funcția de curățare a pielii cu microcurentul. Dispozitivul este prevăzut cu sfere mici de metal care actionează în zonele unde pielea are nevoie. Sub influența microcurentului, celulele pielii se descompun astfel încât să se poată regenera și să fie mai puternice, într-un mod similar cu acela prin care ne antrenăm mușchii la sala de sport.

Conform producătorului, microcurentul creează un efect de facelift natural, care conferă pielii un plus de fermitate și conturare, în siguranță și fără durere. FOREO LUNA 3 plus este disponibil pe www.foreo.com și pe www.notino.ro.

Beauty & Make-up

One Reply to “FOREO a lansat LUNA 3 plus”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *