Frumusețea nu înseamnă doar cadouri de la mama natură. Indiferent dacă vorbim despre aspectul fizic sau despre autenticitatea spiritului, frumusețea se cultivă. Și evoluează. Copil fiind, mă uitam fascinată la bunica mea care, după fiecare zi grea de muncă, își urma cu încăpățânare ritualul de înfrumusețare. Uneori, se vopsea, se coafa și îsi făcea manichiura și pedichiura, întotdeauna își îngrijea cu atenție tenul și își trata mâinile și picioarele obosite cu măști, băi și tratamente. Chiar și la 50 de ani, era nu doar o frumusețe, ci și o adevărată doamnă.

Dar în lumea modernă timpul este și mai prețios. Și ne-ar fi foarte greu să-i urmăm exemplul. De aceea, să ai la dispoziție cele mai bune produse de beauty înseamnă nu moft, ci necesitate. Unul dintre aceste produse este FOREO UFO 2, pe care l-am primit recent și care m-a impresionat foarte tare.

Citește și: FOREO oferă…

Tratament ca la SPA, fără pierdere de timp

Motivul pentru care îmi place să mă duc la SPA este nu atât tratamentul în sine, cât pauza. Nu cred nici în magie, nici în tratamente miraculoase, însă mie mi se pare că orice ritual de înfrumusețare merge mai bine dacă e făcut în tihnă și într-o atmosferă care te îndeamnă la relaxare. Însă nu poți să mergi în fiecare săptămână la SPA, tocmai pentru că intervine viața. Iar ce trebuia să fie relaxare se poate transforma rapid într-o cursă contra cronometru, mai ales dacă alergi cu mașina prin București, terorizată de gândul că vei întârzia la SPA.

FOREO UFO 2 este singurul aparat pe care l-am testat și care oferă, într-adevăr, o experiență similară cu un tratament facial la SPA. Pornești aplicația, conectezi aparatul, scanezi codul de pe mască și începe magia. Tratamentul include lumină LED, încălzire sau crioterapie, după caz, plus beneficiile măsti faciale alese de tine. Între timp, o vocea dulce a aplicației te îndeamnă să te relaxezi și te ajută să faci totul așa cum trebuie. Toate aceste lucruri se întâmplă chiar la tine acasă, într-o pauză de 10 minute, oricând vrei tu. Iar aparatul în sine e atât de mic încât este foarte ușor de transportat oriune: pe o plajă pustie, intr-o casă de vacanță sau în cort.

Ce măști am ales pentru FOREO UFO 2

Primele măști pe care le-am testat pentru FOREO UFO 2 au fost Call It a Night și Make My Day. Prima conține ulei de măsline și ginseng, pentru prevenirea îmbătrânirii premature. În cele 90 de secunde necesare pentru tratamentul facial relaxant, aparatul a îmbunătățit efectele măștii cu ajutorul tehnologiei. Pielea mea a fost încălzită, tratată cu lumină roșie LED, care stimulează producția de colagen, dar și cu vibrații T-SONIC pentru a ajuta la absorbția produsului în piele.

Spre deosebire de Call It a Night, măștile Make My Day conțin acid hialuronic și alge roșii, bogate în antioxidanți. Tratamentul facial pentru ele este diferit și cuprinde 3 faze: pregătire, hidratare și protecție. În prima, aparatul se încălzește, iar lumina LED roșie ajută pielea să absoarbă masca. În faza de hidratare, aparatul folosește atât funcția de încălzire a pielii, cât și lumina LED roșie și vibrațiile, pentru un boost de hidratare. În ultimele 30 de secunde sau faza de protecție, lumina LED roșie devine verde, iar aparatul aduce pielea la temperatura normală. Pe scurt, fiecare mască este perfect adaptată unui program predefinit al FOREO UFO 2, pentru a maximiza efectele. Simplu, util și spectaculos.

Citește și: FOREO a lansat…

Lansarea FOREO UFO 2 m-a entuziasmat mai mult decât orice alt gadget. Este, fără îndoială, unul dintre cele mai bune produse de beauty. Înainte de a-l testa, prețul lui îmi părea oarecum neprietenos. Însă dacă ne gândim cât costă tratamentele la SPA sau la cosmetică, ori ce sumă de bani pierdem anual la anulare sau pur și simplu uitând că avem o programare, noua lansare FOREO devine mai mult decât un gadget simpatic. Este, până la urmă, o investiție rezonabilă pentru un ten frumos și sănătos.

Beauty & Make-up

2 Replies to “De ce FOREO UFO 2 este unul dintre cele mai bune produse de beauty”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *