Brandul suedez FOREO a lansat cel mai nou device hi-tech de beauty, UFO Smart Mask, la Consumer Electronics Show din Las Vegas.

FOREO UFO este prima mască facială smart. Aceasta oferă un tratament facial la nivel de spa în doar 90 de secunde, combinând terapia LED cu crioterapie, thermo-terapie și pulsații T-Sonic controlate prin telefon. În plus, lansarea UFO Smart Mask dovedește că femeile sunt la fel de interesate de noi gadgets ca și companionii lor mai puternici. Singura diferență notabilă: doamnele preferă să nu fie confundate cu orcii nici măcar într-un joc nou și fac tot posibilul să prevină acest lucru.

Revenind la nota serioasă, măștile de față au fost cele mai căutate produse beauty în 2017, reprezentând mai mult de 40% din vânzările online ale companiilor de frumusețe la nivel global. Iar noul device se mulează perfect pe dorințele ascunse ale femeilor și a fost dezvoltat în secret de mai bine de 4 ani. În cele din urmă, dispozitivul smart mask a fost dezvăluit la CES, în Las Vegas, unde mii de vizitatorii au dorit să vadă noul device.

UFO Smart Mask funcționează cu cele două măști din microfibră, create special pentru îngrijirea de dimineață și de seară. Aceste măști sunt infuzate cu extracte de plante și fructe, cu uleiluri bogate în substanțe nutritive și apă naturală din flori. Fiecare mască este special gândită pentru un moment al zilei și ritualul de îngrijire potrivit acestuia:

Masca ‘Make My Day’

Conține acid hialuronic și alge roșii, pentru o hidratare profundă. Tratamentul începe cu 30 de secunde de thermo-terapie și lumină LED roșie pentru a pregăti pielea și a deschide porii. Următoarele 30 de secunde integrează pulsații T-Sonic, pentru a ajuta la absorbția bună a măștii. Ultimele 30 de secunde oferă lumină LED verde și pulsații mai joase, pentru un plus de luminozitate și fermitate.

Masca ‘Call It A Night’

Conține ginseng și ulei de măsline, pentru a hrăni și revitaliza tenul pe parcursul nopții. Tratamentul începe cu 30 de secunde de pulsații T-Sonic la frecvență înaltă, combinate cu thermo-terapie și lumină LED roșie. Apoi pulsațiile T-Sonic scad în intensitate și thermo-terapia se dezactivează, pentru a reda elasticitatea pielii.

UFO Smart Mask are un preț de 279 Euro, în timp ce UFO mini – 179 Euro. Pentru precomenzi pe Kickstarter, primii care vor comanda vor beneficia de un discount de 50%.

 

Beauty & Make-up

One Reply to “FOREO a lansat UFO Smart Mask”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *