În luna martie, FOREO răsplătește femeile care fac lumea un loc mai frumos, oferindu-le un dispozitiv gratuit. Anul acesta, de Ziua Internațională a Femeilor, brandul suedez de skintech adresează o întrebare tuturor femeilor: “Dacă ai putea să faci lumea un loc mult mai frumos, ai face-o?”.

Dacă răspunsul este da, brandul FOREO, a cărui misiune este de a face oamenii să fie mai fericiți și mai tineri, le oferă femeilor din toată lumea oportunitatea să facă acest lucru oferindu-le gratuit un dispozitiv LUNA mini 2.

Foreo Luna 2 mini
Foreo Luna 2 mini

Poveștile femeilor ne înspiră în fiecare zi, iar #PayItForwardWithFOREO este cu adevărat despre a conecta femeile din întreaga lume și de a ne lăsa inspirați de puterea pe care o dovedesc prin poveștile și sfaturile lor. Credem cu tărie faptul că împreună putem schimba lumea și o putem transforma într-un loc mai bun, iar acest drum poate începe cu un simplu gest de mulțumire.

Dispozitiv FOREO gratuit – Cum participi la campanie

#PayItForwardWithFOREO încurajează femeile să se recompenseze pentru ani întregi de înțelepciune, inspirație si suport, calități care au fost transmise din generație în generație, de la femeie la femeie, încă de la începutul timpurilor, proces care a sculptat chipul frumuseții.

Dacă vrei să participi, tot ce trebuie să faci este să nominalizezi o femeie care are un impact semnificativ asupra vieții tale, să ne spui de ce, iar FOREO va avea grijă de restul, oferindu-i un device LUNA mini 2  (în valoare de 579 lei) în semn de mulțumire pentru că transformă lumea într-un loc mai frumos.

Deși FOREO este pe piață de doar șapte ani, brandul a crescut și a devenit ceea ce este astăzi, produsele fiind iubite de femeile din întreaga lume. Fiecare produs din portofoliu spune o poveste. De la primul device LUNA, care și-a găsit inspirația după eșecul pe care l-a avut fondatorul atunci când a oferit un cadou nepotrivit pentru pielea soției sale, pana la ISSA, care s-a născut din dorința fondatorului de a avea grijă de dinții copiilor săi în cel mai bun mod. Fiecare dispozitiv FOREO pe care îl ții în mâinile tale este rezultatul a ani întregi de ințelepciune a femeilor, care s-a transmis din generație în generație.

Campania se va desfășura între 1 – 8 Martie 2020, iar pentru a participa trebuie să urmezi urmatorii pasi:

  • Postează pe feedul tau, Instagram sau Facebook, o fotografie cu tine și femeia pe care o nominalizezi. În descriere spune-ne de ce ai ales-o pe ea. Asigură-te că ne etichetezi @foreo și include hashtag-urile #PayItForwardWithFOREO, #IWD2020, #EachForEqual.

Completeaza formularul aflat aici sau in @foreo Instagram bio și împartășește-ți povestea. E important să știm pe cine nominalizezi și de ce. Ajută-ne să celebrăm femeia care inspiră cel mai mult și care este o sursă de fericire și curaj.

Beauty & Make-up

3 Replies to “FOREO oferă un dispozitiv gratuit femeilor care fac lumea un loc mai frumos”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *