Odată cu data de 1 Mai, putem începe să ne bucurăm de începutul sezonului cald, de frumusețea zilelor mai lungi și mai însorite. Însă, odată cu vara, pielea și părul nostru au nevoie de noi aliați pentru un plus de frumusețe și stare de bine. Vorbim despre acele produse menite să ne ajute să rămânem tinere și zâmbitoare în fața trecerii timpului. Iată 3 produse de îngrijire necesare la începutul verii, testate de noi și disponibile online la prețuri convenabile.

Gel spumant pentru față

Lupta cu aneea și alte capricii ale pielii mixte sau grase poate fi realmente dificilă, mai ales vara. De aceea, avem nevoie de produse de îngrijire necesare la începutul verii, dar și potrivite acestui tip de piele. Laboratoarele Biorga au creat un produs inovator, ușor de folosit în fiecare zi: Gelul Spumant pentru Față Biorga Apaisac. Acesta conține cupru și zinc – cu efect seboregulator și purifiant, Acid salicilic + Gluconolactonă 0,1% – cu rol keratolitic, seboregulator și matifiant, Acid azelaic + Glicină 0,1% – cu efect anti-inflamator și antioxidant, D-pantenol – cu efect de calmare, reparare și hidratare a pielii și Niacinamidă – cu efect anti-inflamator și de reducere a imperfecțiunilor.

În plus, Gelul spumant pentru față Apaisac de la Biorga curăță și purifică pielea, nu conține săpun, este testat dermatologic și este disponibil la un preț convenabil AICI.

Beauty Bags de la Maria Nila

Unul dintre cele mai importante aspecte ale sezonului cald este aranjarea părului cu acele produse de îngrijire necesare la începutul verii care să nu il încarce excesiv și să nu îl deshidrateze. Vestea bună este că, la sfârșitul primăverii, au revenit pe piață mult apreciatele Beauty Bags de la Maria Nila, iar de data aceasta există și două variante noi: Beauty Bag-ul Eco Therapy Revive și Beauty Bag-ul Styling, care include cinci produse esențiale de styling pentru vară!

Aceste Beauty Bags sunt fabricate din sticle reciclate, PET, un material care este atât durabil, cât și ușor de curățat. La fel ca toate produsele Maria Nila, aceste Beauty Bag-uri conțin doar formule 100% vegane și cruelty-free și sunt disponibile în magazinele Xpert Beauty și pe www.xpertbeauty.ro.

Nutricosmetice pentru un ten luminos  și sănătos

Nu putem vorbi despre produse de îngrijire necesare la începutul verii fără a vorbi și despre suplimete alimentare. Până la urmă, frumusețea începe la interior. BEAUTY POWDER DRINK de la Amway are rolul de a completa regimul nostru zilnic de înfrumusețare, asigurând nutrienții necesari pentru un ten sănătos și reducând senzația de extenuare din timpul zilei. Dezvoltată pe baza experienței acumulate de două mărci de renume – ARTISTRY și NUTRILITE, BEAUTY POWDER DRINK este un produs nutricosmetic ce conține nutrienții care ne pot oferi o stare de bine în interior. Această stare se va reflecta la exterior.

Tenul nostru va deveni mai luminos și va avea un aspect mai sănătos. Disponibil pe www.amway.ro.

Beauty & Make-up

3 Replies to “3 produse de îngrijire necesare la începutul verii”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *