În perioada 21 noiembrie – 24 decembrie, într-o atmosferă de basm, spiridușii lui Moș Crăciun îi încântă pe cei mici cu cele mai îndrăgite povești de Crăciun. Începând cu 30 noiembrie, cei care sunt foarte atenți la povețele Moșului, pot câștiga și o carte cadou oferită de Cărturești Veranda.

În acest an, Veranda Mall intră în spiritul sărbătorilor mai devreme și invită copii să i se alăture live, pe Facebook, pentru a se bucura împreună de lecturile spiridușilor și ale lui Moș Crăciun.

Atelierul elfilor din Veranda Mall

Elfii moșului adoră să împodobească bradul, așa că și-au mutat atelierul în Cărturești Veranda Mall, de unde în perioada 21 noiembrie – 21 decembrie vor citi din trei în trei zile câte o poveste de Crăciun începând cu ora 17. Iar pentru micuții nerăbdători, Moșul va veni în serile de 23 și 24 decembrie în Veranda Mall pentru a citi chiar el poveștile festive! Pe lista poveștilor de care se cei mici se pot bucura, se numără: Popi, fulgul de nea, Țara înconjurată de zidul uriaș de gheață, Bradul, Crăciun în fiecare zi, Ana și Îngerul, Adio, nuielușe!, Omul de Zăpadă, Crăciunul lui Moș Panov, Un vis de Crăciun (și cum s-a împlinit), O idee de Crăciun și Noaptea Sfântă.

Concursuri de Crăciun

În plus, începând cu data de 30 noiembrie, copiii au șansa să câștige o carte oferită cadou de Cărturești – povești cu totul noi față de cele auzite până atunci. După fiecare sesiune de lectură, spiridușul sau Moș Crăciun le va pune micuților o întrebare din poveste. Urmăritorii de pe Facebook pot răspunde în comentarii în aceeași zi până la ora 23:59. Dintre toate răspunsurile corecte se va alege unul aleatoriu, prin tragere la sorți, care va câștiga cartea cadou.

Cărțile oferite cadou sunt Ale și sufletul cărților, Bondărel și iubirea, Năzdrăvăniile lui Nastratin Hogea, Te iubesc orice ai face, Cadou de ziua ta, Oaspeți neașteptați, Cei trei poznași, Muzicanții din Bremen, Ollie și renul lui Moș Crăciun și Crăciunul lui iepuraș.

Citește și: Veranda Mall…

Te invităm începând cu 21 noiembrie să te bucuri împreună cu cei mici de poveștile de Crăciun pe pagina de Facebook Veranda Mall!

Citește și: De ce trebuie să…

Fun & Games

2 Replies to “Veranda Mall intră în spiritul sărbătorilor: Spiridușii și Moș Crăciun îi încântă pe cei mici cu o serie de Povești de Crăciun”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *