Sărbătorile se apropie cu pași repezi, iar într-un an 2020 total atipic, Veranda Mall încearcă să păstreze viu spiritul Crăciunului. Începând cu luna noiembrie, mall-ul își întâmpină vizitatorii cu o serie de activități tematice, în ton cu această perioadă a anului, și adaptate contextului special.

Anul 2020 nu seamănă cu niciun alt an de până acum, iar acest lucru este valabil și în cazul sărbătorilor de iarnă. Cu toate acestea, cu multă imaginație și respectând toate măsurile necesare de protecție, Veranda Mall s-a pregătit din timp pentru a le veni în întâmpinare vizitatorilor și a-i încuraja să nu lase alegerea cadoului de Crăciun perfect pe ultima sută de metri.

Pentru a evita aglomerația, Veranda Mall te sfătuiește să îți faci cumpărăturile de Crăciun din timp, și te așteaptă cu activități tematice speciale, dar și cu servicii gratuite de împachetare a cadourilor în perioada 3-6 decembrie și 10-13 decembrie, în intervalul orar 10:00 – 20:00.

Iată, așadar, cu ce activități te așteaptă Veranda Mall începând cu luna noiembrie:

Povești de Crăciun

Spiridușii moșului și-au mutat atelierul în Cărturești Veranda Mall, de unde în perioada 21 noiembrie – 21 decembrie vor citi din trei în trei zile câte o poveste de Crăciun live, pe Facebook, începând cu ora 17. În zilele de 23 și 24 decembrie, Moșul le va face o surpriză și va veni chiar el în Veranda Mall pentru a citi poveștile festive!

Și începând cu 30 noiembrie, la finalul lecturii de seară, cei mici au șansa de a câștiga o carte cu povești de Crăciun.

Citește și: Veranda Mall…

Povești de iarnă pictate

De Crăciun, hărnicia și buna dispoziție nu rămân ferecate în atelierele lui Moș Crăciun! Pentru a răspândi cât mai multă bucurie și voie bună, Veranda Mall provoacă zece școli și grădinițe din cartierul Obor să picteze peisaje de iarnă. Acestea vor fi transformate într-un colaj și postate pe pe pagina oficială de Facebook. Cele mai reușite picturi vor fi alese prin numărul de aprecieri, iar școala sau grădinița cu cele mai frumoase opere de artă va câștiga unul dintre cadourile puse la bătaie de Veranda Mall!

Marea Ghetăreală

Un eveniment deja cu tradiție pentru Veranda Mall, Marea Ghetăreală îi invită pe copii să sărbătorească Moș Nicolae lăsându-și ghetuțele la Veranda. Moșul va veni în noaptea de 5 spre 6 decembrie și îi va răsplăti pe copii cu dulciuri și alte bunătăți!

Tolba lui Moș Crăciun

Pentru iubitorii de cumpărături, Veranda Mall organizează o tombolă cu premii instant. Vino cu un bon de cumpărături de minimum 250 lei la Infodesk și vei primi un premiu instant, direct din Tolba lui Moș Crăciun!

Citește și: Veranda Mall…

Te așteptăm la Veranda Mall, să ne bucurăm împreună de un Crăciun în siguranță!

Chiar dacă 2020 este unul cu totul atipic, farmecul și spiritul Crăciunului rămân neschimbate. La Veranda Mall, magia sărbătorilor de iarnă este nelipsită și în acest an, așa că fă-ți cumpărăturile cât mai din timp pentru un Crăciun în siguranță!

Lifestyle & Leisure

One reply to “Veranda Mall păstrează viu spiritul sărbătorilor de iarnă și pregătește o serie de activități tematice speciale”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *