Ne mai despart doar câteva zile de luna decembrie, botezată pe bună dreptate luna cadourilor. Cu toții știm ce înseamnă goana după cadoul perfect de Crăciun, așa că, dacă ai început deja căutarea de cadouri pentru femei, ți-am pregătit câteva idei originale, cu care le vei impresiona chiar și pe cele mai pretențioase reprezentante ale sexului frumos.

FOREO – cadou personalizat și extra-luxos

Cu un spectru complet de lumină LED, rutină de ingrijire personalizată și tehnologia avansată Hiper-Infuzie, UFO 2 de la FOREO oferă o îngrijire a pielii perfect adaptată pentru tine.

Dispozitivul UFO 2 este compatibil cu măstile Power Activated, această combinație de nota 10 hrănind tenul cu ingrediente naturale. Oferă-i persoanei dragi din viața ta posibilitatea de se bucura de o experiență SPA în confortul propriului cămin.

Disponibil in magazinele Douglas si pe site-ul Foreo.

cadouri pentru femei-FOREO_UFO 2
FOREO UFO 2

Seturile Maria Nila – un must la categoria „cadouri pentru femei”

Inspirate din astrologie, seturile cadou de la Maria Nila sunt create pentru a onora toate creaturile magice. Ilustrațiile colorate evidențiază munca și grija pentru animale, elementele vizuale magice fiind prezente din abundență. Seturile de cadou nu sunt doar foarte drăguțe, ci sunt inteligente și sustenabile. Ambalajele sunt realizate din carton reciclat, pe care îl poți recicla din nou. Dacă îți va fi greu să te desparți de ele, pot fi refolosite pentru a depozita accesorii de înfrumusețare în baie.

Pentru că vorbim de luna cadourilor, Maria Nila a inclus o mică surpriză în pachet: primești cadou un ulei de argan de 30 ml.

Descoperă seturile Maria Nila pe www.marianila.com .

Set cadou Maria Nila

Holiday Glam de la Victoria’s Secret

Nu e niciodată prea devreme să începi cumpărăturile pentru cadourile de Sărbători, mai ales dacă sunt destinate ție!

Victoria’s Secret a pregătit o colecție festivă de lenjerie și loungewear pentru momentele tale de relaxare indoor pe care pur și simplu n-o putem trece cu vederea.

Descoperă noile colecții exclusiv în magazinul Victoria’s Secret din Baneasa Shopping City.

Cadouri pentru femei - craciun 2020
Cadouri pentru femei – Victoria’s Secret

Vezi și: ADVENT CALENDAR: 12 CADOURI DE CRĂCIUN SUB 50 LEI

Lifestyle & Leisure

One reply to “Crăciun 2020: Cadouri pentru femei de la Foreo, Maria Nila și Victoria’s Secret (P)”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *