Luna iulie începe altfel la HISTORY Channel, fiindcă luna iulie începe cu o doză sănătoasă de istorie şi de mister. Prin emisiunile care fac parte din programul „Vara Secretelor”, telespectatorii sunt invitaţi să se relaxeze cu o serie de documentare noi, care de care mai fascinante, care îi vor ajuta să să distreze, dar şi să-şi pună întrebări. De la seriale care pun accent pe conspirații şi întâmplări bizare şi până la seriale care urmăresc îndeaproape celor mai faimoase incidente OZN din istorie, toate aceste documentare noi au un numitor comun: sunt fascinante!

Ce este Vara Secretelor?

HISTORY Channel lansează un nou sezon de emisiuni inedite care explorează lumea conspirațiilor, a misterelor antice și a întâmplărilor bizare, reunite sub numele de „Vara Secretelor”.

Telespectatorii sunt invitaţi să i se alăture actorului William Shatner în episoade noi din seria „Inexplicabil”, în care acesta explorează noi povești care au uluit omenirea timp de secole. Ei pot afla informații noi despre unele dintre cele mai faimoase și enigmatice capitole ale istoriei alături de Laurence Fishburne în „Cele mai mari mistere ale istoriei”. Totodată, pot descoperi şi mărturii inedite despre cel mai faimos eveniment legat de OZN-uri: presupusa prăbușire a unei nave extraterestre care ar fi avut loc în Roswell, New Mexico, în „Roswell 75: Ultimele dovezi”.

Roswell 75: Dovezile finale

Când? Din 20 iulie | miercurea, de la ora 21:00

În iulie 2022 este sărbătorită cea de-a 75-a aniversare a celui mai faimos incident OZN din istorie: presupusa prăbușire a unei nave extraterestre la Roswell, New Mexico, în 1947.

Readusă în actualitate zeci de ani mai târziu, povestea navei extraterestre de la Roswell a dominat genul misterelor cu OZN-uri, creând o întreagă industrie în jurul locației și a misterului. Documentarul „Roswell 75: Dovezile finale” prezintă telespectatorilor primele dovezi credibile din ultimii 30 de ani, filmate de un martor ocular, alături de înregistrări audio inedite cu un martor din sfera academică.

Această investigație în două părți prezintă printre și mărturii care susțin că atât Albert Einstein, cât și Wernher von Braun au inspectat o navă OZN la Roswell. Aşadar, nu putem vorbi despre documentare noi din seria „Vara Secretelor”, fără să recomandăm „Roswell 75: Dovezile finale”.

Inexplicabil cu William Shatner | Sezonul 3

Când? Din 26 iulie | marţea, de la ora 21:00

De la producătorii serialelor Extratereștri Antici și Blestemul Insulei Oak, „Inexplicabil, prezentat de William Shatner pe HISTORY Channel este unul dintre cele mai interesante documentare noi. Serialul explorează cele mai fascinante, ciudate și inexplicabile mistere ale lumii. Cu participarea impresionantă a oamenilor de știință, istoricilor și martorilor, se încearcă o clarificare a unor întâmplări aparent imposibile.

Vom descoperi în sfârșit dovezi despre viața pe Marte, odată ce vom pune piciorul acolo? Este posibil să înșelăm moartea și să trăim veșnic? Poate fi prezis viitorul? Sunt comorile pierdute doar niște basme sau ar putea fi reale? Răspunsurile pot fi descoperite de telespectatori în serialul „Inexplicabil, parte din „Vara Secretelor”.

Citeşte şi: HISTORY…

Citeşte şi: 3 premiere…

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *