HISTORY Channel va difuza în premieră documentarul „Putin vs. Occident”, sâmbătă, 18 iunie, de la ora 22:00. Acesta reprezintă o adevărată radiografie a strategiei politice și militare a lui Vladimir Putin, dar şi a impactului acesteia asupra întregii lumi.

„Putin vs. Occident”: despre ce e vorba

De la războiul în Siria și Ucraina la politica europeană și atacurile cibernetice, Vladimir Putin a devenit o figură cheie în relațiile internaționale. Cu toate acestea, în 2012, Rusia era o putere de mâna a doua, înconjurată de alianța NATO, aflată în plină expansiune. Putin a fost destabilizat de când controversata sa realegere a declanșat valuri de proteste. S-a dovedit a fi un strateg de invidiat, exploatând slăbiciunile Occidentului și folosind crizele ucrainene și siriene pentru a se poziționa ca actor principal în afacerile internaționale. Pe măsură ce s-au desfășurat aceste crize, ele au dezvăluit psihologia complexă, de adevărat manipulator a preşedintelui rus.

Ce informaţii noi aduce în atenţie documentarul

Documentarul „Putin vs. Occident” aduce în prim plan relatări remarcabile de la foști miniștri, consilieri, diplomați și experți. Aceştia rememorează şi analizează întâlnirile lor cu Putin și confruntarea, manipulările și intrigile la care au fost supuşi. Printre aceștia se numără fostul președinte francez François Hollande, Antony Blinken (consilier al lui Barack Obama în perioada 2012-2015), Leon Panetta (fostul secretar al apărării în administrația Barack Obama și director CIA), Vladimir Yakunin (prieten apropiat al lui Putin) şi oligarhul Konstantin Malofeyev.

Pentru mai multe detalii despre acest documentar, dar şi despre alte seriale sau documentare de top, puteți accesa site-ul oficial HISTORY Channel România, pagina de Facebook HISTORY Channel România sau canalul local de YouTube.

Citeşte şi: Jucăriile care…

Citeşte şi: Construcţiile…

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *