HISTORY Channel ne încântă cu o serie de recomandări spectaculoase în luna iunie, una dintre cele mai interesante fiind premiera serialului Jucăriile care au schimbat lumea. Aceasta are loc sâmbătă, 18 iunie, de la ora 21:00.

Jucăriile care au schimbat lumea. Despre ce e vorba în noul serial?

Pe fundalul unor evenimente majore din istoria Statelor Unite ale Americii, cum ar fi Războiul Civil și Marea Depresiune, noul serial aduce în prim-plan noile produse și jucăriile nostalgice ca forțe motrice care au stat în spatele unor schimbări culturale și economice majore.

Serialul documentar în patru părți prezintă munca unor vizionari precum frații Parker, Milton Bradley și Ruth Handler, care au transformat o companie mică de jucării în imperiul de miliarde de dolari cunoscut acum sub numele de Mattel®.

Telespectatori vor descoperi poveștile mai puțin cunoscute din spatele unor inovații revoluționare precum Frisbee®, dar și descoperiri accidentale, precum modul în care a fost creat arcul de metal Slink®.

În plus, serialul dezvăluie rivalitățile dintre mărcile emblematice care au schimbat pentru totdeauna structura SUA.

De ce ar trebui să urmăreşti aceste nou serial

În primul rând, trebuie să ştii că noul serial Jucăriile care au schimbat lumea cuprinde o serie de reconstituiri dramatice și imagini de arhivă, care sunt îmbinate în mod interesant cu interviuri cu experți și biografi. Mai mult, el aduce la viață poveștile surprinzătoare ale bărbaților și femeilor care au creat unele dintre cele mai iubite și durabile jucării americane, printre care se numără şi Silly Putty® , Monopoly®, Barbie®, G.I. Joe® și multe alte jucării celebre.

Citeşte şi: Construcţiile…

Citeşte şi: 3 premiere…

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *