DARA își surprinde publicul cu o nouă piesă, „Am lăsat ceva”, cu un sound diferit față de cel abordat de artistă anterior. Aceasta este un adevărat imn al libertății și iubirii intense.

„Am lăsat ceva” – o nouă piesă, un sound nou

Piesa „Am lăsat ceva” a fost compusă chiar de DARA, în colaborare cu Liviu Teodorescu. Producţia este semnată de Liviu Teodorescu.

Videoclipul oficial al piesei este dinamic, colorat și inspiră girl power, energie, vitalitate şi tinereţe. Regia videoclipului este semnată de Elena Maria Popescu, Director of Photography este Frank, producător — Mara Ciama. De machiaj şi de hair styling s-a ocupat IFI (Alex Ifimov), iar stylingul îi aparţine lui Hilke Muslim.

Ne-am dat seama că am creat ceva minunat în momentul în care o ascultam a zecea oară pe repeat și tot dansam – liber și fără de griji!

DARA

Ce spune DARA despre noua piesă

„Această piesă a apărut neașteptat, dar atât de la timpul ei, și a fost scrisă în prima sesiune cu Liviu Teodorescu. Ambii aveam zero așteptări, dar, peste 7 ore de stat la povești și discutat despre cum am vrea să sune piesa pe care o facem, a apărut „Am lăsat ceva”. Ne-am dat seama că am creat ceva minunat în momentul în care o ascultam a zecea oară pe repeat și tot dansam – liber și fără de griji!

Am decis să lansăm piesa după ce Mara a pus-o la petrecerea de ziua mea, fără să spună nimănui că urmează un demo de-ale mele. Reacțiile oamenilor au fost foarte evidente: trebuie lansată! 

Clipul pentru piesă exprimă starea exactă pe care am vrut să o transmitem: libertate, rebeliune, tinerețe! Am lăsat imaginația să ne poarte și să ne ducă exact în punctul în care suntem acum,” a spus DARA.

DARA este un artist și compozitor cunoscut publicului din România datorită unor piese în colaborare cu Carla’s Dreams, Antonia, INNA, Sasha Lopez.

Citeşte şi: Cine vine…

Citeşte şi: Delia…

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.