Victoria’s Secret şi-a propus să ne arate că frumuseţea pretinde frumuseţe, în toate formele ei. Unul dintre cei mai cunoscuţi retaileri specializaţi în lenjerie intimă pentru femei, parfumuri premiul, îngrijire corporală, accesorii și îmbrăcăminte sportivă și de relaxare, Victoria’s Secret a lansat o nouă colecţie de costume de baie special concepute pentru toate femeile.

Costume de baie pentru toate femeile

Vara asta, Victoria’s Secret şi-a propus să arate că toate femeile sunt frumoase aşa cum sunt şi că există un costum de baie ideal pentru fiecare dintre ele. De aceea, celebrul brand american a lansat o nouă colecţie de costume de baie îndrăznețe, potrivite oricărei doamne sau domnișoare. Aceasta cuprinde atât modele inovatoare, cu o croială unică, cât şi modele clasice, din două piese. Orice femeie poate descoperi astfel un model potrivit cu stilul ei, dar şi pentru corpul ei.

Sfat: Dacă îţi dorești să impresionezi prin detalii fine, siluete fresh și culori vibrante, descoperă şi tu colecția Hits of Summer de la Victoria’s Secret în Băneasa Shopping City.

De ce Hits of Summer este o colecţie specială

An de an, femeile încearcă să slăbească sau, din contră, să se îngraşe, pentru a arăta cât se poate de bine în noul lor costum de baie. Ori de câte ori vara îşi făcea simţită prezenţa, doamnele sau domnişoarele porneau într-o adevărată cursă contra cronometru pentru a arăta bine la plajă. Victoria’s Secret a îndrăznit să schimbe acest concept şi şi-a propus să ajute femeile să-şi iubească propriul corp purtând costume de baie create special pentru a-l pune în valoare.

Sfat: Descoperă şi gama de lenjerie intimă Very Sexy, care propune o serie de sutiene push-up create special pentru a adăuga până la două cupe în plus. În plus, acestea asigură un efect de lifting.

Citeşte şi: Lenjerie…

Citeşte şi: Victoria’s…

Fashion & Accessories

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *