Luna iulie se anunţă a fi una plină de energie, dar şi una foarte călduroasă, iar odată ce temperaturile cresc, aşa trebuie să crească şi grija noastră pentru sănătate, frumuseţe şi stare de bine. De aceea, hidratarea devine extrem de importantă vara. Mai mult, pielea, părul şi corpul nostru au acum mai mare nevoie de un boost de vitaminizare, energizare şi îngrijire. Am ales 3 produse de înfrumuseţare ideale vara, pentru ca tu să rămâi sănătoasă şi frumoasă, indiferent cât de cald va fi afară.

Doza zilnică de energie

Ştii şi tu prea bine că sănătatea şi frumuseţea încep din interior, cu o alimentaţie sănătoasă şi cu un stil de viaţă echilibrat. De aceea, AMWAY a lansat noul supliment Nutrilite Can’t Stop, Won’t Stop. Acesta reprezintă alegerea ideală în momentele solicitante din viața ta. Multitasking-ul și numărul mare de responsabilități vor deveni mai uşor de suportat cu ajutorul acestui supliment compact, sub formă de pliculețe. Nutrilite Can’t Stop, Won’t Stop face parte din cele 3 produse de înfrumuseţare ideale vara şi conține cofeină naturală din mate, vitamine din grupul B, calciu și magneziu.

Toate acestea ingrediente te pot ajuta să te bucuri de un plus de energie, dar şi de o rezistenţă crescută la oboseală mentală și fizică. Descoperă Nutrilite Can’t Stop, Won’t Stop pe www.amway.ro.

Cel mai bun prieten al coafurii tale

Vara nu înseamnă doar mai multă oboseală, ci şi mai multe evenimente şi mai multe schimbări pentru părul tău. De la zilele petrecute pe plajă, la petreceri şi evenimente de sezon, totul devine mai simplu dacă mizezi pe un ajutor de nădejde pentru o coafură perfectă – aşa cum este noul Styling Bag de la Maria Nila. Acest set te poate ajuta şi pe tine să-ţi creezi coafura perfectă pentru evenimentele unde îți dorești să atragi toate privirile. Produsul de nelipsit din această gamă este Cream Heat Spray, care are rolul de a proteja firul de păr atunci când e expus la temperaturi ridicate, prevenind totodată și deteriorarea lui.

Descoperă întreaga gamă de produse pentru styling Maria Nila, exclusiv în saloane și în magazinele Xpert Beauty și pe www.xpertbeauty.ro.

Tratament facial chiar la tine acasă

Nu este un secret faptul că vara îşi pune amprenta asupra tenului, care este tot mai expus căldurii, razelor soarelui, transpiraţiei, dar şi substanţelor iritante din piscine. De aceea, nu putem vorbi despre 3 produse de înfrumuseţare ideale vara fără să aducem în discuţie un gadget ideal pentru ten. UFO 2 de la FOREO este cel mai nou aparat ideal pentru un tratament facial complet la domiciliu. Acest aparat îţi poate oferi şi ţie o hidratare instantanee la nivelul tenului, dar şi un plus de strălucire încă de la prima utilizare. În plus, terapia cu lumina LED cu spectru complet asigură revitalizarea tenului, dar şi îndepărtarea semnelor de îmbătrânire și o îmbunătăţire a texturii pielii.

Descoperă şi tu dispozitivul UFO 2 de la FOREO, ideal pentru un tratament facial chiar la tine acasă, pe notino.ro.

Citeşte şi: Pete pigmentare…

Citeşte şi: Cosmetic Plant…

Beauty & Make-up

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *