Am adoptat aproape pe nesimțite sărbătorile de import și nici una nu e mai celebră decât Valentine’s Day, nici măcar Halloween. Ziua Îndrăgostiților a ajuns acum motiv de a face cadouri, dar și motiv de a te plânge pentru ce ai primit sau nu. Iar dacă cadourile nepotrivite nu erau destul și nici alinturile feminine nu erau suficiente, această sărbătoare ne aduce față în față și cu o altă problemă: vestimentația. Ce purtăm și cum asortăm? Care e ținuta perfectă de Valentine’s Day pentru femeia modernă, ocupată? Cum alegem acel ceva potrivit la birou și suficient de picant pentru întâlnirea de după?

Pantofii fac diferența între business și pleasure

Se știe deja că femeile adoră pantofii! Nici n-ar putea fi altfel, având în vedere că ei ne ajută să ajungem acolo unde ne dorim, arătând așa cum ne dorim. Adică flawless. Avem pantofi care ne înalță și ne fac să ne simțim mai puternice, pantofi pentru power suit, dar și pantofi jucăuși. Tot ei ne ajută și de Valentine’s Day. Putem trece rapid de la ținuta cuminte de birou, la ținuta glam de seară. Humanic ne propune o pereche de pumps din velur cu margini ondulate Lazzarini. Avantajul: dacă nu primim cadoul dorit de Valentine’s Day, ne putem simți împăcate că ne-am răsfățat cu o nouă pereche de pantofi.

Citește și 3 ținute pentru Valentine’s Day

Accesorii delicate, care ne fac să strălucim

Dacă pantofii sunt cei mai buni prieteni, accesoriile sunt cele care ne fascinează și ne transformă. Bijuteriile sunt importante pentru orice femeie, pentru că fac parte din ea și din mitul pe care-l creează prin simpla ei prezență. Chiar dacă nu ne-am luat o zi liberă pentru a sărbători dragostea, accesoriile sunt cele care ne pot aminti că iubim și suntem iubite. Tot ele transformă o ținută rece în un feminină, delicată și extrem de personală – doar pentru ochii persoanei dragi. Putem opta pentru perle, bijuterii florale, dar și pentru metale și pietre prețioase. Nu degeaba se spune că diamonds are a girl’s best friend!

Citește și Modă toamnă iarnă 2018

Poșeta, aliatul tuturor poveștilor de dragoste

Coco Chanel ar fi creat celebrul model 2.55 pentru femeia modernă, fără să uite însă că dragostea e importantă pentru ea. Celebrele poșete Chanel au încă buzunarul special pentru scrisori de amor, chiar dacă lumea modernă ne predispune mai degrabă la un scurt schimb de mesaje pe Facebook. Din dragoste pentru noi înșine, dar și pentru a ne hrăni sufletele cu gânduri bune, e important să ne alegem cu atenție poșeta perfectă de Valentine’s Day. Așadar, bine ar fi să uităm acasă variantele XXL, pline cu mici nimicuri din viața noastră de zi cu zi, și să optăm pentru un model special. Humanic ne propune un clutch nude Kate Grey. Modelul este clasic, elegant, iar lanțul ne amintește de modelul Chanel 2.55.

Fashion & Accessories

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *