Luna ianuarie este recunoscută drept fiind una dintre cele mai dificile perioade din an. Februarie este privită drept un pic mai blândă, dar parcă nu putem vorbi despre stare de bine și zâmbete autentice până la 1 Martie. Ce putem însă să facem pentru a nu mai simți dor de vară și a ne alina cheful de vacanță? Vă propunem 3 rețete cu lapte de cocos pentru a transforma vremea răcoroasă în soare și zâmbete. Măcar la interior.

Pina Colada

Cel mai iubit cocktail de vară ne poate binedispune indiferent de perioada anului. Gustul exotic de ananas, nucă de cocos și rom ne fac să ne simțim mai bine, mai aventuroși și mai plini de viață. Dacă vrei și tu să-l lași pe Jack Sparrow din tine să se exprime, ai nevoie de următoarele ingrediente: 60 ml rom alb, 30 ml lapte de cocos Coco Aloha, 180 ml suc de ananas și câteva cuburi de gheață, după preferințe. Ingredientele reci se amestecă într-un blender până la omogenizare. Cocktailul se servește în pahare înalte, garnisite cu bucăți de ananas și chef de a descoperi toate comorile piraților.

Smoothie cu lapte de cocos

Orice dimineață începe mai bine dacă ai parte de un mic dejun exotic, delicios. O rețetă simplă și rapidă presupune însă și ingrediente naturale de calitate. Ai nevoie de: 200 ml lapte de cocos Coco Aloha, 2 banane, 4 linguri de fulgi de cereale, 2 – 3 lingurițe de miere, semințele de la o păstaie de vanilie. Pune toate ingredientele în blender și mixează-le până când compoziția devine omogenă și spumoasă. Pentru o textură crunchy, servește în pahare alături de fulgi de cereale: un strat de fulgi, unul de smoothie, până la umplere.

Orez cu lapte de cocos

Parcă nimic nu ne face să ne simțim mai bine decât deserturile din copilărie. De aceea, una dintre cele mai potrivite rețete cu lapte de cocos pentru cei cu dor de vară este una simplă: orez cu lapte de cocos. Ingredientele sunt: o cană de orez, 3 căni de lapte de cocos Coco Aloha, 75 grame unt, 150 grame zahăr, 1 pliculeț zahăr vanilat și… scorțișoară. Fierbe orezul aproximativ 10 minute în lapte, apoi adaugă untul, zahărul vanilat, zahărul și amestecă bine. Toarnă compoziția în boluri, presară scorțișoară și bucură-te de desertul copilăriei.

Print

Maresi Foodbroker a lansat recent pe piața din România varianta de 700 ml a laptelui de cocos Coco Aloha. Băutura vegetală de cocos se găsește în Carrefour, iar prețul acesteia este de 10.90 RON.

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *