Valentine’s Day este considerată sărbătoarea iubirii și oferă întregii lumi ocazia de a celebra tandrețea care leagă două persoane. O astfel de zi este dedicată în întregime romantismului și orice femeie își dorește să arate perfect pentru jumătatea ei.

Alegerea ținutei, una dintre cele mai mari preocupări ale unei femei, poate fi bifată cu succes datorită propunerilor brandului Mathilde. Din materiale naturale și detalii din broderie lucrate manual, piesele Mathilde pun în valoare feminitatea și dau originalitate oricărui look.

tinuta1

Alege rochia Kate C pentru un plus de feminitate! De lungime midi, cu croială semi cloș și cu maneci ¾, această piesă vestimentară delicată denotă eleganță și, datorită imprimeului colorat, îți va conferi un look romantic, în ton cu atmosfera.

tinuta2

Rochia Celentina subliniază frumusețea feminină și este completată de croiul lejer, permițându-ți să te simti în largul tău pe tot parcursul serii. Detaliile florale reîntregesc cromatic outfitul și îl pun în valoare. Poți renunța chiar și la tocuri, asigurându-ți doza de confort necesară.

tinuta3

Adeptele unui stil nonconformist pot opta pentru fusta Pelpa din jerseu negru. Tulul constituie elementul deosebit, oferind structură și, în același timp, o notă sofisticată. „Condimentează” un astfel de look cu bluza Coral și o pereche de pantofi comozi!

Facebook: https://www.facebook.com/MathildeRomania
Instagram: http://instagram.com/mathilde.ro
Pinterest: https://www.pinterest.com/mathilderomania/

Fashion & Accessories

One Reply to “3 ținute pentru Valentine’s Day, de la Mathilde”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *