Două culori vor da tonul în modă anul acesta, conform Pantone. Este vorba despre Rose Quartz și Serenity, o combinație feminină și delicată.

Cele două nuanțe pastelate și-au găsit deja locul în colecțiile marilor designeri, atrași de această combinație. Dacă vrei să fii în pas cu moda, trebuie să ai cel puțin un articol vestimentar în aceste tonuri. O opțiune inspirată pot fi pantofii Deichmann, pe care îi găsești la doar 89 lei! Pot fi combinați cu o ținută în culori pastel, calde sau cu una în nuanțe pământii. Pentru o accesorizare completă, alege și o geantă care să respecte cromatica (Deichmann, 69 lei).

Deichmann

Autorii tendinței susțin că această combinație este antidotul perfect pentru stresul la care suntem supuși zi de zi, fiind, însă, potrivit pentru cei care vor să transmită, prin ținută și accesorizare, feminitate, delicatețe și serenitate. Împreună, Rose Quartz și Serenity reprezintă echilibrul perfect dintre sentimentul liniștitor al tonurilor de roz și senzația reconfortantă a tonurilor de bleu.

 

Fashion & Accessories

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *