Nu există mod mai frumos de a sărbători sezonul cald decat un mult aşteptat update al garderobei. O şedinţă de shopping la început de vară este soluţia potrivită pentru orice dimineaţă în care te trezeşti în impas atunci când îţi alegi ţinuta potrivită.

Culori care îţi vor picta vara în cele mai frumoase nuanţe, croieli moderne şi stiluri variate – acestea sunt caracteristicile noii colectii Takko care te vor încuraja să-ţi părăseşti zona de confort şi să experimentezi.

Caracterizate de prospeţimea verii, noutăţile lunii iunie propun piese în nuanţe vii, feminine şi delicate, numai bune pentru a realiza cele mai romantice look-uri, iar popularul alb capătă o atitudine şic în combinaţii elegante. Prima lună de vară este dedicată totodată stilului sport, aşa că tricourile casual, cu imprimeu grafic sau text, devin un manifest pentru atitudinea relaxată şi laitmotivul unei tinute de birou sau de weekend. Fiecare look va fi evidenţiat de accesoriile în ton cu atmosfera de vară – brăţări şi coliere colorate, eşarfe fluide şi ochelari de soare.

Fashion & Accessories

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *