Luna august înseamnă vacanțe, libertate și timp petrecut în aer liber, la soare. Pentru că da, soarele ne face să ne simțim mai bine, mai sănătoși și mai plini de viață, mai ales în această perioadă grea. Însă el poate fi cel mai mare dușman al pielii noastre. Fiecare expunere la soare fără protecție poate crește riscul de cancer de piele. De aceea ne-am hotărât să vorbim pe românește despre produse cu factor de protecție solară. Pe românește pentru că da, vorbim despre produse românești.

Citește și: Farmec a demarat…

Când avem nevoie de protecție solară

Începem prin a menționa că nu doar zilele petrecute la plajă sau pe cărări de munte ne pot provoca probleme la nivelul pielii. De fiecare dată când ieșim din casă pentru a merge la magazinul din apropiere, când plimbăm câinele sau când facem o plimbare fără protecție solară adăugăm un risc. Risc care poate duce la apariția cancerului de piele, dar și la alte probleme, precum usacarea și descuamarea pielii, apariția petelor întunecate și a ridurilor. De aceea este important să utilizăm produse cu factor de protecție solară, mai ales dacă avem avantajul de a pute alege produse românești.

Despre Farmec și gama Gerovital H3 Derma+ SUN

Compania Farmec se bucură de o îndelungată tradiție pe piața românească și a reușit, în timp, să câștige atât încrederea mamelor din țara noastră, cât și pe ce a fiicelor. Acest lucru s-a întâmplat și datorită proceselor de cercetare și modernizare a cosmeticelor și produselor de îngrijire Farmec, produse care au ajuns faimoase și la nivel internațional. Recent, Farmec a anunțat modernizarea gamei Gerovital H3 Derma+ SUN, cu formule adaptate la ultimele trenduri din domeniul dermatocosmeticelor solare. Prectic, vorbim despre produse cu factor de protecție solară care beneficiază de asocierea de filtre fotostabile,  fără ingrediente sensibilizante. Formulele au fost testate sub control dermatologic pe persoane cu piele sensibilă.

La baza realizării acestora se află o nouă tehnologie PHYSABLOCK, adică o asociere de filtre solare și principii active, care asigură protecție avansată împotriva radiațiilor UVA, UVB, VL și IR. Noua formulă stimulează eficient mecanismele naturale de apărare ale pielii împotriva efectelor distructive declanșate de radiațiile solare. În plus, reduce semnificativ cantitatea de radiații care ajung în piele și modulează răspunsul imunologic și inflamator al pielii. Astfel, pielea este protejată eficient împotriva fotoîmbătrânirii și degradării fibrelor de colagen şi elastină.

Alte sfaturi

Este important să menționăm că nu există singură metodă de apărare solară perfectă. Primul pas este, cu siguranță, alegerea de a folosi produse cu factor de protecție solară. Însă cea mai bună cale spre o piele frumoasă și sănătoasă este adoptăm, alături de aceste produse, și celelalte sfaturi de mai jos, ca parte din stilul de viață și obiceiuri zilnice:

  • Hainele și accesoriile pot fi utilizate ca scuturi eficiente de protecție solară. Spunem DA! pălăriilor.
  • Chiar dacă suntem în vacanță, ar trebui să ne bucurăm și de soare, și de umbră. Echilibrul în toate este important.
  • Atenție deosebită ar trebui să acordăm expunerii prelungite la soare mai ales în cazul celor mici.

Citește și: Trusa de vacanță…

Beauty & Make-up

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *