Nalani este o tânără artistă cu multă pasiune și determinare de a reuși pe drumul frumos al muzicii. Recent, ea a lansat piesa “Toxic” sub forma unui remake al originalului interpretat de Britney Spears. Mai mult, cântăreața pregătește și o nouă piesă în limba română și așteaptă cu nerăbdare reacțiile publicului la lansarea acesteia. Am stat de vorbă cu Nalani pentru a afla mai multe despre piesele ei, dar și despre motivații și pasiuni. Vă invităm să citiți un nou interviu flawless.

Știu că ai început să cânți încă de la vârsta de 11 ani, dar care au fost primii pași de la dragostea pentru muzică la o carieră în domeniu?

Profesoara mea, Alice Badea, a fost cea care m-a îndrumat spre această carieră. Fiind la rândul ei artistă, îmi povestea mereu cum era la concerte sau la studio și așa mi-am dat seama că asta îmi doresc să fac și eu.

Britney Spears este una dintre artistele pe care le ascultam excesiv când eram mică. Chiar piesa Toxic era una dintre preferatele mele!

Nalani

Tocmai ai lansat prima ta piesă, “Toxic,” un remake fresh al unei melodii celebre de Britney Spears. Ce te-a inspirat să alegi această piesă?

Britney Spears este una dintre artistele pe care le ascultam excesiv când eram mică. Chiar piesa Toxic era una dintre preferatele mele și se pare că Universul a făcut în așa fel încât să-i pot aduce acestei piese o altă interpretare.

La ce noi piese lucrezi în acest moment și la ce ne putem aștepta pe viitor?

Foarte curând voi lansa și prima mea piesă, care este în limba română. Aștept cu nerăbdare s-o ascultați și sper să vă placă.

Știu că ești pasionată de psihologie, așa că trebuie să te întreb: ce lecturi și ce acțiuni te-au ajutat în drumul tău spre devenire? Le-ai recomanda și altor artiști la început de drum?

Am citit destul de multe cărți pentru a mă dezvolta pe plan personal și pentru a mă înțelege pe mine mai bine. Cea mai recentă carte citită este Unfuck Yourself, de Gary John Bishop.

Cum se împacă profilul tău de persoană introvertită cu cerințele unei cariere de artist?

Încerc să mă concentrez pe ce am de făcut și să las la o parte latura aceasta introvertită.

Muncesc în fiecare zi cât pot de mult. Sunt sigură că toate dorințele se vor împlini pe parcurs.

Nalani

Crezi în visuri mărețe și muncești zi de zi spre a deveni un artist consacrat sau ești adepta temperării dorințelor?

Muncesc în fiecare zi cât pot de mult. Sunt sigură că toate dorințele se vor împlini pe parcurs.

Citește și: Holy Molly…

Orice vis are nevoie nu doar de muncă și perseverență, ci și de inspirație. Care sunt artiștii care te inspiră și piesele de suflet pe care le-ai asculta oricând?

HER, The Weekend, Beyonce.

Citește și: Minelli…

Pentru că tot a venit vorba de bucurii, ce îți dorești cel mai mult în 2021?

Îmi doresc foarte tare ca muzica mea să ajungă la cât mai mulți oameni.

Lifestyle & Leisure

One Reply to “Nalani: Toxic era una dintre piesele mele preferate în copilărie – INTERVIU FLAWLESS”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *